Resimli Kurban Bayramı Arefe günü mesajları 2016 - Anlamlı mesajlar

2016'nın en güzel, en anlamlı en içten ve en samimi Kurban bayramı resimli arife günü mesajları ve tüm ayrıntıları haberimizin detayında... En yeni Arefe günü mesajını bu sayfada bulabilirsiniz.

Resimli Kurban Bayramı Arefe günü mesajları 2016 - Anlamlı mesajlar
Resimli Kurban Bayramı Arefe günü mesajları 2016 - Anlamlı mesajlar
GİRİŞ 11.09.2016 16:18 GÜNCELLEME 11.09.2016 16:19

11 Eylül pazar gününe denk gelen Arefe günü için resimli mesajları sizler için derledik. En özel, en anlamlı ve resimli Arefe günü kutlama mesajlarını sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kurban bayramına sayılı günler kala tüm Müslümanlar tarafından Arefe gününü heyecanla kutlanacak. Sizde eşinize dostunuza aileni 2016 resimli Arefe günü mesajı gönderebilirsiniz. İşte en yeni en anlamlı ve en güzel resimli Kurban Bayramı Arefe günü mesajları 

KURBAN BAYRAMI AREFE GÜNÜ MESAJLARI NEREDEN GÖNDERİLEİBİLİR?

2016 Kurban bayramı Arefe günü mesajları sevdiklerinize göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Line, WeChat, Tango ya da WhatsApp uygulaması üzerinden arefe günü resimli mesajlarınızı gönderebilirsiniz.

RESİMLİ AREFE GÜNÜ MESAJLARI

arefe-günü-mesajları

arefe-günü-resimli-mesaj

resimli-arefe-günü-mesajları

resimli-arefe-günü

KISA ANLAMLI AREFE GÜNÜ MESAJLARI

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Arefe gününüz mübarek olsun

Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arefe Gününüz Kutlu Olsun.

Heyecanla bayramı gözlediğimiz bugünde kurban bayramınız kutlu, bekleyişleriniz hayırlara vesile olsun, Arefe gününüz kutlu olsun.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramı dileğiyle.

Bu mübarek ayda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Arefe gününüz mübarek olsun.

Bugünün feyiz ve bereketi üzerinizden eksik olmasın. Niyetleriniz makbul, amelleriniz kabul olsun. Arefe gününüz kutlu olsun.

Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Arefe gününüz mübarek olsun.

Sizlere en güzel ve coşkulu olan bayramları müjdeleyen bugünde en güzel bayramlara erişebilmeniz duasıyla. Arefe gününüz kutlu olsun.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak