Resimli Kurban Bayramı mesajları ve anlamlı sözler

Resimli Kurban bayramı mesajlarını sizler için derledik. En özel, en yeni, en anlamlı, en samimi, 2016 Kurban Bayramı resimli mesajları haberimizde...

Resimli Kurban Bayramı mesajları ve anlamlı sözler
Resimli Kurban Bayramı mesajları ve anlamlı sözler
GİRİŞ 13.09.2016 09:29 GÜNCELLEME 13.09.2016 09:29

Kurban bayramı resimli mesajları günün en çok arananları listesine girdi. Biz de 2016 resimli bayram mesajları sizler için derledik. En sevdiğiniz dostlarınıza, eşinizie çocuklarınıza, iş arkadaşlarınıza, rahatlıkla gönderebileceğiniz resimli kurban bayramı mesajları haber7.com'da. En güncel SMS cep telefonu Bayram mesajlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. İşte bayram mesajları kısa SMS alternatifleri

2016 RESİMLİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

kurban-bayramı-mesajım

kurban-bayramı-mesaj

kurban-bayramı-mesaj-65465

resimli-kurban-bayramı

kurban-bayramı-mesajları

resimli-kurban-bayramı-mesajları

kurban-bayramı-mesajo-65465

resimli-kurban-bayramı-mesajları-9

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI NEREDEN GÖNDERİLEİBİLİR?

2016 Kurban bayramı mesajları sevdiklerinize göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Line, WeChat, Tango ya da WhatsApp uygulaması üzerinden arefe günü resimli mesajlarınızı gönderebilirsiniz.

EN YENİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

- Mübɑrek Kurbɑn Bɑyrɑmını sevdiklerinizle berɑber sɑğlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bɑyrɑmlɑr… 

- Rabbim yaptığınız ibadetleri kıldığınız namazlari kabul etsin Kurban Bayramınız mübarek olsun. 

- Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Kurban bayramın mübarek olsun. 

- Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun. 

- Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Hayırlı bayramlar

- İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun Kurban bayramın mübarek olsun. 

- Kurban bayramı ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz. 

- Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Kurban Bayramınız mübarek olsun! 

- Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice Kurban bayramlara... 

- Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... İyi bayramlar! 

- Küskünlerin barıştığı, sevenlerin biraraya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun. 

- Dualarım sevdiklerime, ümitlerim var geleceğe, yaşadığımız her mazinin hatırı var serçe gönlümde bu hatır sizinle güzel özel günlerde! Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...

- Ahirette kendine bir yer istiyorsan sevenlerini üzme, sevenlerdir sana değer verenler, bu güzel günde unutma asla aklımızdasınız zilecek bunu unutma... İyi Bayramlar..

- Bir bayrama daha ulaşmanın, Kurban Bayramını kutluyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Şükürler olsun bugünlerde birlikte olduğumuz için. 

- Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin

- Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtalacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.

- Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..