Hedef Esenler'i 2023'e yetiştirmek!

Başkan Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Kent Konseyi’nde, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Esenler'i 2023'e hazırladıklarını söyledi.

Hedef Esenler'i 2023'e yetiştirmek!
Hedef Esenler'i 2023'e yetiştirmek!
GİRİŞ 30.09.2016 09:54 GÜNCELLEME 03.10.2016 09:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Kent Konseyi’nde, ilçede yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Esenler'i 2023'e hazırladıklarını söyledi.

Esenler Kent Konseyi’nin 2016 yılı 2. Olağan Genel Kurulu, Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde toplandı. Kent Konseyi Başkanı Ömer Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Konuşmalar öncesinde yapılan seçim oylamasıyla Kent Konseyi Başkanı Ömer Çetinkaya yeniden başkan oldu. Komisyon ve yönetim kurulu üyelerinin de belirlendiği konseydeki isimler, 2019 yılında yapılacak seçimlere kadar görev yapacaklar.

HAK VE HAKİKATİN YANINDAYIZ

15 Temmuz darbe girişimini anlatan sinevizyon gösteriminin ardından başlayan konseyde Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu bir konuşma yaptı. Göksu, Esenler'in 15 Temmuz şehitlerini anarak başladığı konuşmasında, "Bu toprakların ve insanlığın vicdanı olarak biz her zaman hak ve hakikatin yanında yer alacağız" dedi.

HEDEF 2023

Esenler'deki kentsel dönüşüm çalışmalarından da söz eden Göksu, "Esenler'de 100 bin konut riskliydi. 5 yılda bunların yaklaşık 25 binini dönüştürdük. 50 bin konutun da askeri alana transferini gerçekleştireceğiz. Geriye kalan 25 bini de yerinde dönüştüreceğiz inşallah. Hedefimiz yeni Esenler'i 2023'e yetiştirmek" dedi.

Toplantı, bazı konsey üyelerinin Esenler’e dair talep ve önerilerini dile getirmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR 1
  • hıdır diker 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun bu belediye başkanına . başta k.çekmece ve diğer tüm türkiyedeki belediye başkanlarına ibret olsun.iş yapmayanlarada yazıklar olsun verdiğimiz oylarda haram olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu