Resimli (29 Ekim) Cumhuriyet bayramı mesajları ve sözleri - Türk bayrağı

Resimli Cumhuriyet Bayramı sözlerine ve Türk bayrağına haberimizden ulaşabilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anlamlı sözleri ve en özel Türk bayrağı görseli haber7.com'da

Resimli (29 Ekim) Cumhuriyet bayramı mesajları ve sözleri - Türk bayrağı
Resimli (29 Ekim) Cumhuriyet bayramı mesajları ve sözleri - Türk bayrağı
GİRİŞ 29.10.2016 12:02 GÜNCELLEME 29.10.2016 12:02

Türkiye'de her sene çoşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajlarını sizler için derledik. Resmi törenler ile karşılanan bu günde resimli Cumhuriyet Bayramı mesajları günün en çok arananları listesine girdi bile. Sizde eşinize dostunuza en anlamlı en özel kısa ve uzun Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajları yollayabilirsiniz. İşte 2016'nın en yeni resimli Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajları ve Türk bayrağı görseli

RESİMLİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJLARI

29-ekim-türk-bayrağı

resimli-cumhuriyet-bayramı-mesajları

29-ekim-cumhuriyet-bayramı-resmi

29-ekim-cumhuriyet-bayramı

29-EKİM-mesaj

29-ekim-mesajları

29-ekim-cumhuriyet-bayramı-mesaj

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJLARI NEREDEN GÖNDERELEBİLİNİR?

2016 resimli Cumhuriyet Bayramı mesajlarını sevdiklerinize göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Line, WeChat, Tango ya da WhatsApp uygulaması üzerinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajlarınızı gönderebilirsiniz.

CUMHURİYET BAYRAMI MESAJLARI

Cumhuriyetimizin bugün Ulu Önder Atatürk'ün açtığı yolda çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için olumlu atılımlar yaptığını büyük bir onur ve gururu içerisinde. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

Cumhuriyetimizin .... yılını, kıvanç ve coşkuyla kutladığımız büyük günde milletçe huzurunuzdayız Yüce Atatürk...."Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

Türk milleti bugün sana olan bağlılığını, özlemini ve sevgisini yürekten ve büyük bir sesle hep birlikte dilegetiriyoy Yüce Atatürk....."Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

SİYASİLERİN 29 EKİM MESAJLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Cumhuriyetimizi, 2200 yıllık devlet geleneğimiz ile yaşadığımız coğrafyadaki bin yıllık Selçuklu ve Osmanlı mirasının, o günün zor şartlarında elde edilmiş bir kazanımı olarak görüyoruz.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman: “Milli bir ruh ve şahlanışla küllerimizden yeniden doğduk ve Türkiye Cumhuriyeti devletini kurduk. Zaman içinde yaptığımız atılımlarla, hürriyet ve bağımsızlığımızı perçinledik.”

Başbakan Binali Yıldırım: “Ülkemiz, insan hak ve özgürlüklerini güçlendiren, kuvvetler ayrılığı prensibini koruyan, hukukun üstünlüğü ilkesinden taviz vermeyen, siyasal sistem olarak başkanlığı benimseyen bir yeni anayasa ile yoluna devam edecektir.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Bu ülkenin sahibi bir kişi veya zümre değil, vatandaşların ta kendisidir. Halkımız büyük güçlüklerle eline aldığı bu hakkını da kimseye bırakacak değildir. Bu ülkeyi Führerler, Başkanlar, tek adamlar değil 79 milyon vatandaşımız yönetir. Üniter devleti ve parlamenter sistemi korumak, ülkemizin bekasını korumak demektir.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Cumhuriyet; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller sayesinde bugünlere ulaşmış, milletimizin üstün fazilet ve fedakârlıklarıyla temellenmiş ve güçlenmiştir. Cumhuriyetten dönüş yoktur.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız