Hawking’den insanlığı korkutan açıklama

Dünyaca ünlü bilim adamı Stephen Hawking, Oxford Üniversitesi Derneği’nde verdiği konuşmada birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Hawking’den insanlığı korkutan açıklama
Hawking’den insanlığı korkutan açıklama
GİRİŞ 16.11.2016 11:56 GÜNCELLEME 16.11.2016 11:56
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Dünyaca ünlü bilim adamı Stephen Hawking, Oxford Üniversitesi Derneği'nde verdiği konuşmada birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Fizik profesörü Oxford Üniversitesi'nde yaptığı 'The Origin of the Universe' (Evrenin Kaynağı) adlı konuşmada; İnsanlık türünün bin sene sonra yeryüzünden tamamen yok olacağını, insanoğlunun yaşamını sürdürebilmesi için gelecekte uzay yolculuğu yaparak farklı gezegenlere yerleşmesi gerekeceğini ifade etti.

İNSANOĞLU BÜYÜK TEHDİT ALTINDA!

Ünlü fizikçinin tezine göre dünyadaki yaşam; aniden meydana gelecek bir nükleer savaş, genetik olarak değiştirilmiş bir virüsün yaratılması ya da giderek artan yapay zekâ tehdidi nedeniyle sona erebilir.

YORUMLAR 53
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    cocuklardan uzak dur Hawking
    Cevapla
  • tac 7 yıl önce Şikayet Et
    Yapcak birsey kardes
    Cevapla
  • polyester 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam cok zeki zehir gibi..dedeleri usak'liymis.babasıistocta toptancilik yapmis.bizden yabanci degil..
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa kardeş eğer dediğin gibiyse eyvallah. Bundan 2 sene önceki bir demecini gördüysen yapıldığının farkına varırsın. Ne demişti 2 sene evvel, ben bu kusursuz sanata bakıyorum bir yaratıcının var olduğunu görüyorum demişti. Kusursuz sanat dediği uzay evren,
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum birazda insanlara kızıyorum. Adam Allahı inkar etmiyorki, böyle giderse insanlığın sonu olur demek istiyor. Adamın ne demek istediğini anlamayanlar bir kaç kere daha adamın söylediklerini okusun.
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapanlar adami bu soylemiyle yargilamiyor. Daha onceki yazimlarini ozellikle evrenin varolusuyla ilgili fikirlerini okursan yaratici yok diyen bir ateist oldugunu cok daha net gorursun. Yazdiklarinla yorum yapanlari haksiz sekilde elestirmis bulunmaktasin arkadasim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı