Cuma mesajları (25 Kasım) Anlamlı ve Özel mesajlar

25 Kasım Cuma mesajlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle ailenizle eşinizle dostunuzla paylaşabileceğiniz en dokunaklı ve en çok beğenilen sözlü Cuma mesajlarını sizler için derledik

Cuma mesajları (25 Kasım) Anlamlı ve Özel mesajlar
Cuma mesajları (25 Kasım) Anlamlı ve Özel mesajlar
GİRİŞ 25.11.2016 08:53 GÜNCELLEME 25.11.2016 08:54

Cuma mesajları 25 Kasım itibariyle günün en çok arananları listesine girdi. Biz de bu önemli günde sevdiklerinizle paylaşabilesiniz diye 2016 cuma mesajları sizler için derledik. Sevdiklerinize eşinizle dostunuza rahatlıkla gönderebileceğiniz cuma mesajları haber7.com'da. En güncel cuma mesajları SMS cep telefonu bu sayfadan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte anlamlı ve dokunaklı cuma mesajları

CUMA MESAJLARI NEREDEN GÖNDERİLİR?

Cuma mesajlarını sevdiklerinize göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında 2016 cuma mesajlarını Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr ya da WhatsApp uygulaması üzerinden gönderebilirsiniz.

CUMA MESAJLARI

Her Cuma günü,İslam Aleminin bayramlarından olan mübarek bir gündür

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.

Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor.Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun.. 

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım

Bir duânın sessizliği düşerken ruhuma, Anlarım ki vakit, aşk vakti; günlerden Cuma…

Ey gece! Bu karanlığın ardı Cuma aydınlığı… O vakit, ayetlerden oku aşkı… İhrama girmiş siyahın.. Melekler tavâf ediyor arşı…

Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun.Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun..

Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.

”Cuma günü,iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin menbaıdır.”

Allah cumanızı kabul ve mübarek eylesin..

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!