“Hoş geldin komşum” projesi

Başakşehir Belediyesi, ilçeye yeni taşınanlar ile ilçede yaşayanlar arasında güçlü bağların oluşturulması için “Hoş geldin komşum” projesini gerçekleştirdi.

“Hoş geldin komşum” projesi
“Hoş geldin komşum” projesi
GİRİŞ 08.12.2016 11:40 GÜNCELLEME 08.12.2016 11:40

Proje, Başakşehir’de komşuluk ilişkilerini güçlendirmek, ilçeye yeni taşınan ya da ilçe içerisinde ikametgâhı değişen ailelere belediyenin çalışmalarını anlatmak, ilçede ihtiyaç duyabilecekleri kurum ve hizmetler ile ilgili bilgiler vermek amacıyla hayata geçirildi. 

Başakşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında Belediye görevlileri, İlçe ve belediye ile ilgili tanıtım yaparak, Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın mektubunun da yer aldığı hediye çantasını da aileye hediye ediyor. Hediye çantası içerisinde Başakşehir Belediyesi Hizmet Rehberi, faaliyet kitapçığı, ilçe haritası, ilçe telefon rehberi, ajanda, kalem, kahve ve fincan takımı yer alıyor. 

Başakşehir Belediyesi proje kapsamında ilk etapta yapımı tamamlanıp teslimatı gerçekleştirilen sitelerden Bahçeşehir Vaditepe Evleri, Bahçetepe Medikule, Bahçetepe Bulvar İstanbul, Toki 19. Bölge Kayaşehir ve Emlak Konut Başakşehir Evleri olmak üzere yeni yerleşim alan bölgelerde ziyaretlere başladı. Bu kapsamda toplam 3 bin aileye hoş geldin komşum ziyareti gerçekleştirildi. 

Yeni komşular memnun

Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Gülgönül, “Hoş geldin Komşum” ziyaretlerinin aileler tarafından memnuniyetle karşılandığını kaydetti. Gülgönül şunları söyledi “Başakşehir’e taşınan yeni sakinlerimizi evlerinde ziyaret ediyor, hoş geldin diyoruz.

Kendilerine hem ilçemizi hem de belediyemizin hizmetlerini tanıtıp, belediyemizin hizmetlerinden nasıl yararlanabileceklerini anlatıyoruz.  

Ayrıca Başkanımızın mektubu ve hediyesi ile ilçemiz hakkında ayrıntılı bilgiler içeren telefon rehberi, ilçe haritamız, telefon rehberimiz ve faaliyet kitapçıklarımız ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sonrası vatandaşlarımızın bizden beklenti ve taleplerini de alıyoruz.

Komşuluk ilişkilerinin unutulduğu günümüzde, ziyaretlerimiz memnuniyetle karşılanıyor. İlçeye yeni taşınanlar ile ilçe içerisinde ikamet değiştiren vatandaşlarımıza Hoş geldin komşum ziyaretlerimiz devam edecek.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi