Bir kutlu hizmet

Hiranur vakfı; ihtiyaç sahiplerine gıda,kumanya, giysi vb. yardımlarda bulunarak ihtiyaç sahibi ailelerin günlük iki öğün sıcak yemek ve ekmek ihtiyaçlarını karşılıyor.

Bir kutlu hizmet
Bir kutlu hizmet
GİRİŞ 06.01.2017 11:01 GÜNCELLEME 06.01.2017 11:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hiranur dağında sevgili peygamberimiz gönüller sultanı Efendimiz ( sallallahu aleyhi veselleme) gelen ilk oku emri ile başlanan bu mukaddes yolculukta, Peygamber Efendimizin ilme ve ilim tahsiline verdiği önemden ilham alarak çorbadaki tuz misali aynı gayeye hizmet etmek için yola çıktık.

Vakfımızda öğrencilerimize Kuran-ı Kerim ,Tecvid,Hafızlık,Arapça Gramer, Fıkıh, Akaid, Tefsir ve Hadis dersleri beraberinde kişisel gelişime yönelik özgüven aşılayan sosyal etkinlikler eşliğinde kapsamlı eğitimler verilmektedir.

Hiranur vakfı; ihtiyaç sahiplerine gıda, kumanya,giysi vb. yardımlarda bulunarak kuran kurslarına ve ihtiyaç sahibi ailelerin günlük iki öğün sıcak yemek ve ekmek ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Ve kanayan yara Suriye

Suriye deki olaylar nedeniyle yüz binlerce din kardeşimiz şehit olmuş ve bir o kadar da masum Müslüman sivil kardeşlerimiz evinden ve yurdundan ayrılmak zorunda kalmıştır.Bu konuda bir çok sivil toplum kuruluşu hızla harekete geçerek Suriyeli kardeşlerimize kendi alanlarında ensarlık yapmaya çalıştılar.Bizler vakfımız aracılığıyla kardeşlerimizin asıl ihtiyaçlarının eğitim olduğunu düşünerek Urfa valiliği ile ortak çalışma başlatıp 300 kadar Suriyeli kardeşimizi hocaları ile birlikte vakfımıza getirerek barınma ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamaktayız.

 

YORUMLAR 1
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    MAŞAALLAH Allah kabul etsin ne güzel bir hizmet.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!