İstanbul Beşiktaş’ta genç bir kızın cep telefonunu çalmaya kalkışan hırsıza, vatandaş müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre, olay, cumartesi sabah saat 10.00 sıralarında Beşiktaş Balmumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. Sarıyer, Beşiktaş minibüsünde yolculuk yapan üniversite öğrencisi A.K.’yi hedef alan hırsız, Balmumcu’da harekete geçti. Genç kızın minibüsten indiği sırada cep telefonunu çalan hırsız, çarptığı için özür de diledi. Minibüsten inen genç kız ise cep telefonunun olmadığını fark edince kendisine çarpan şahsın telefonunu çaldığını anladı. Hırsıza yönelerek "telefonum sende" diyen genç kız, minibüsteki yolculardan yardım istedi.

Bu sırada genç kızı iterek yere düşüren hırsız, kaçmaya başladı. Olaya şahit olan bir ticari taksi sürücüsü kaçan hırsıza hafif şekilde çarparak durdurmayı başardı. Çarpmanın etkisiyle yere yuvarlanan hırsız, minibüsten ve çevreden yardıma koşan vatandaşlar tarafından darp edilerek etkisiz hale getirildi. Hırsızın üzerinde genç kıza ait olan telefon da bulundu. Hırsızın ellerini kemer ile bağlayan vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerine polis ekipleri gelirken, yerde yatan hırsızın ise "Beni öldürüyorlar, parçalıyorlar yardım edin” diyerek yardım istediği görüldü. Zanlı polis tarafından gözaltına alındı, genç kız ise kendisini gasp eden hırsızdan şikayetçi oldu.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • CHINGIZ ABDULLAEV 27.02.2017 23:25
    savci takibsizlik karari cikarir ki hirsiz durmasin devam etsin.adamlar kanunun adaletine inanmadigindan suclunu ya linc eder ya da idam eder,kanunlar calismadigi bir surecde boyle olaylar bitmez.savcilarin cikardigi takibsizlik kararlarinin uzunden cennet antalyani dolandiricilar hirsizlar cehenneme cevirmis.
  • Hüseyin 27.02.2017 17:55
    Kız evine varmadan hırsız adliyeden çıkar. Hırsızlık sucu bu kadar ucuz olmamalı...
  • mustafa 27.02.2017 17:51
    Çoookk daha canlar yanar çok. Yetersiz cezalar komeditrajedi..
  • aliyar 27.02.2017 15:05
    tutuksuz yargilanacak. ilk mahkemede beraat edecek.Boyle hirsizlarin net goruntulerini kameraya cekip internete vermek gerekir ki insanlarin yuzune bakamasin.
  • vatanım 27.02.2017 14:46
    cezalar ağır olmalı yoksa gidiş hat çok kötü dışarı çıkamaz olduk ceza yok diye herşeyi yapıyorlar hırsızlık sapıklık almış başını gidiyor cezalar ağır olsa kimse yapamaz ceza yok diye rahatlar olan masum insanlara oluyor ağır ceza olsa her yer tertemiz olur
Daha fazla yorum görüntüle