Geçtiğimiz hafta Sakarya'da akılalmaz bir olay yaşandı. Topunu almak için evin dışına çıkan küçük çocuğa köpek sürüsü saldırdı, sonrası korkunç! Sakarya'nın Erenler İlçesi'nde yeşil alana düşen topunu almak için çitlerin üstünden atlayan 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü'ye 6 sokak köpeği saldırdı. Köpekler küçük çocuğu yerde sürükleyip kafasını ve vücudunun çeşitli yerlerini ısırdı. Yaşanan dehşet dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 
 
6 KÖPEK BİRDEN SALDIRDI!

Olay, 1 hafta önce Erenler İlçesi Erenler Mahallesi 1102 Sokak'ta meydana geldi. 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü, yaşadıkları sitenin bahçesinde top oynarken topu sitenin yanındaki yeşillik alana kaçtı. Siteyi çeviren tellere çıkan küçük çocuk uzun uğraşlar sonucu telleri aştı. Topa yönelen Eymen Deniz, o sırada ormanlık alanda bulunan 5-6 köpeğin saldırısına uğradı.

ANNESİ TELLERDEN ATLAYIP OĞLUNU KURTARDI

Çocuğun çığlıklarını duyup koşan anne Meryem Ünlü, tellerden atlayıp oğlunu köpeklerden kurtararak hemen hastaneye götürdü. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak acilde ilk müdahalesi yapılan çocuk daha sonra ameliyata alındı. Kafasındaki ve sırtındaki açılan bölümler dikilen Eymen Deniz'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • hilal 21.04.2017 15:41
    hayvan hakları kanunundan söz ederek ilgili belediye ve kurumlar yerleşim alanlarında kamuya ait yerleri sorumsuzca barınak haline getiren insanlar.,diğer insanların can güvenliğini tehlikeye atamaz çevre kirliliğine neden olamaz. insanlar köpek sürüleri nedeni ile evinden korkmadan çıkamaz hale gelmiştir.hayvan hakları koruma kanunu buna izin vermemekte tam aksine can güvenliğini tehlikeye sokan bütün kişi ve kurumlar hem cezai hemde hukuki açıdan sorumludur. sokak hayvanları yerlşim alanlarında değil barınaklarda olmalı.hem hayvanların hemde insanların can güvenliği açısından bu önemli
  • damdan düşmüş 20.04.2017 17:01
    aynı olay bahçeşehirde oldu grup halinde dolaşan başıboş köepekler kızıma saldırdı. yetkililer komik şekilde birsürü başıboş köpeği gösterip hangisi ısırdı diye sordu. ve hiçbirşey yapmadan gittiler. Hayvan koruma var dediler.
  • sade 20.04.2017 16:13
    kamera çocuğumu takip ediyor banamı öyle geldi!!!
  • ayhan yönyül 20.04.2017 10:33
    geçenlerde bende belediyeye mahallede başı boş köpekler var. birilerinin çocuklarına saldırırsa diye şikayet ettim. bana mesaj attılar söylediğiniz yere geldik baktık köpekler yok yok dendi. o gününün akşamı baktım ki köpekler aynen olduğu gibi duruyor. şimdi ben ne diyim bu belediyeye. eğer benim çocuğuma saldırırsa o köpekler. işler o zaman değişir.
  • YILDIRIM 20.04.2017 08:32
    yaw boş yorum yapmayın başı boş hayvanlar toplanmalı o kadar!!!!! belediyenin dikkatsizliği ve başı boşluğu.
Daha fazla yorum görüntüle