10 bin dolarlık hamburger alıcı buldu

Dubai’de bir hamburger açık artırmayla tam olarak 10 bin dolar karşılığında alıcı buldu

10 bin dolarlık hamburger alıcı buldu
10 bin dolarlık hamburger alıcı buldu
GİRİŞ 22.05.2017 17:09 GÜNCELLEME 22.05.2017 17:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dubai’de ünlü bir yaşam dergisi olan Villa 88’in kurucusu Asma Al Fahim’in 10 bin dolar karşılığında hamburger satın aldı.

Dev hamburger tam yedi adet hamburger köftesinden oluşuyor ve her biri Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki emirliği temsil ediyor. Bununla birlikte yaşlandırılmış cheddar peyniri, dana eti ve pastırmadan oluşan şeritlerle safran brioche ekmekleriyle tamamlanıyor.

Hamburger, Dubai’deki Lafayette galerisinde bulunan Le Gourmet’te görevli yemek şefi Russell Impiazzi tarafından yapılmış. Restoran aynı zamanda Katar kraliyet ailesinden Sheikh Mohammed bin Abudllah Al Thani’nin de üyeliğini barındırıyor.

GELİRİ FARKINDALIK ÇALIŞMALARINDA KULLANILACAK


Al Thani yaptığı açıklamada “İki yıl önce 7 bin dolara satışını gerçekleştirdiğimiz hamburger ile dünya rekoru kırmıştık. Bu sene ise bu rekoru geçmek istiyoruz. Açık artırmada elde edilen gelirin ise meme kanseri için yaratılacak farkındalık çalışmalarında kullanılmasını planlıyoruz.” diye konuştu.

29 BİN DOLAR TOPLANDI

Açık artırma Pembe Karavan adındaki kuruluş tarafından düzenlenen kampanyayla göğüs kanserine dikkat çekmek için düzenlenmiş. Al Fahim yaptığı açıklamada Pembe Karavan’ın kaza sonucu ölen Ameera bin Karam’ı anmak ve kurduğu güzel bir amacı olan kuruluşa destek olmak için böyle bir şey yaptığını ifade etti.

Fiyatıyla dudak uçuklatan hamburger satışa çıkan dört taneden biri olmasıyla dikkat çekiyordu. Kampanya dahilinde ise tam olarak 29 bin dolar toplandı.

YORUMLAR 2
  • anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    bakalım petrol bittiğinde ne yapacaksınız.farkındalık istiyorsanız yeryüzünde milyonlarca müslüman açlıkla zulümle pençeleşiyor.onlara yardım edinde farkındalığınız olsun.bu yaptıklarınızla o kadar çok ah alıyorsunuz ki..ahirette ne yaparsınız bilmiyorum.
    Cevapla
  • cezmi 6 yıl önce Şikayet Et
    o kadar insan açlık sefalet içinde yaşarken bir hamburgere onbin dolar vermek ayıptır, görgüsülüktür. her iki alêmde hesabı çetin olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!