Yanlış numara hayatını değiştirdi!

26 yaşındaki Hindistanlı kadın 26 yaşındaki Lalita Ben Bansi, 2012 yılında bir tartışma sonucu kuzeninin kezzaplı saldırısına uğradı.

Yanlış numara hayatını değiştirdi!
Yanlış numara hayatını değiştirdi!
GİRİŞ 26.05.2017 06:58 GÜNCELLEME 26.05.2017 06:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hindistan’da bir kadın, kendi ‘Bollywood hikâyesinin’ kahramanı oldu. Uttar Pradeş Eyaleti’ne bağlı Azamgarh kentinde yaşayan 26 yaşındaki Lalita Ben Bansi, 2012 yılında bir tartışma sonucu kuzeninin kezzaplı saldırısına uğradı. Hikâyesinin yerel basında duyulması üzerine Saahas adlı sivil toplum kuruluşunun düzenlediği yardım kampanyası sayesinde yüzünden 17 kez ameliyat geçirerek hayata tutunan Bansi, hayatının aşkını da bir tesadüf eseri buldu.

Gazete Habertürk'ün haberine göre Ben Bansi, bir gün başkabir yer ararken yanlışlıkla çevirdiği numarayla ilk kez konuştuğu Rahul Kumar’a (27) âşık oldu. Kumar, Bansi hakkındaki gerçeği öğrendikten sonra aşkından vazgeçmedi. İkilinin düğününe, Bansi için düzenlenen yardım kampanyasına katılan birçok Bollywood yıldızı da geldi. Bansi, “Bu saldırıya uğradıktan sonra evlenebileceğimi düşünemezdim. Bir yanlış numara hayatımı değiştirdi” ifadesini kullandı.

YORUMLAR 1
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yanlış numarayala tanışma meselesi benimde 3 sendemi yetirdi bitirdi aman ha gaza gelip yanlış numara oyunu oynamayın..çok şükür şimdi kurtuldum..canı cehenneme
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum