Diyanet 2017 Bursa bayram namazı saat kaçta?

2017 Şanlıurfa Ramazan Bayramı namaz vakti Diyanet tarafından açıklandı. Peki bu sene Şanlıurfa bayram namazı net saat kaçta okunacak?

Diyanet 2017 Bursa bayram namazı saat kaçta?
Diyanet 2017 Bursa bayram namazı saat kaçta?
GİRİŞ 24.06.2017 11:41 GÜNCELLEME 24.06.2017 11:41

Diyanet tarafından 2017 Ramazan Bayram Bursa namazı vakitleri belli oldu. 11 ayın sultanı Ramazan ayının bitmesiyle birlikte 25 Haziran cumartesi Bursa  bayram namazı okunma saati haberimizin detayında. İşte Bursa namaz vakitleri ve bayram namazı net saati.

BURSA'DA BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

Bursa, yarın sabah başlayacak Ramazan Bayramı'nın sevincini yaşıyor..  Bir ay boyunca tutulan oruç ve kılınan teravih namazlarından sonra yarın sabah bayram coşkusunu camilerde yaşacak Bursalılar bayram namazı saatini merak ediyordu. İşte Bursa bayram namazı vakti;  Bursa bayram namazı vakti: 06:21  Diğer illerimiz için bayram namazı saatlerini aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

BAYRAM NAMAZI KILINIŞI KAÇ REKATTIR VE NASIL KILINIR?

Ramazan Bayramı namazı 2 rekattır. Cemaat ile birlikte kılınması gereken bayram namazının sonunda bayram hutbesi yer alır. 

BAYRAM NAMAZI KILINIŞI

Ramazan Bayram namazının kılınışı Kurban Bayramı namazı gibidir. Bayram namazlarında ezan okumak, ikamet getirmek yoktur. 

BAYRAM NAMAZINA NASIL NİYET EDİLİR?

Bayram namazına niyet ederken 'Niyet ettim vacip olan bayram namazını kılmaya, uydum hazır olan imama' denilir. Diğer namazlardan farklı olarak bayram namazlarının birinci rek'atında üç, ikinci rek'atında da üç kere olmak üzere fazladan altı tekbir alınır. Bunlara "Zevaid" tekbirleri denir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?