Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde yaşanan vinç kazasında hayatını kaybeden 5 işçiden 4’ü, memleketleri Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Dinlence kırsal mahallesinde defnedildi. Sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Emrah Aslan’ın cenazesinin ise yarın Suruç ilçesine bağlı Payamlı kırsal Mahallesinde defnedileceği öğrenildi.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesindeki bir gübre fabrikasında meydana gelen kazada, fabrika binasının çatısında kaplama yapacak olan taşeron şirketin çalışanları, vinç sepeti ile çatıya çıkartılmak istendi. İki kişilik sepete 6 işçi binince, ağırlığı taşıyamayan halat koptu. Yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçilerden Murat Gümüş, Mustafa Gümüş, Faruk Kaya, Fehmi Kaya ve Emrah Aslan hayatını kaybederken Halil Aslan ise ağır yaralandı. 

Kazada ölenlerin hepsi akraba çıktı 

Olayda hayatını kaybeden işçilerin Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi nüfusuna kayıtlı oldukları ortaya çıktı. Çalışmak için Adana’ya giden Mustafa Gümüş ve Murat Gümüş’ün kardeş oldukları belirtildi. Aynı kazada ölen Faruk Kaya ve Fehmi Kaya’nın ise kuzen oldukları ve ailelerinin ise Dinlence kırsal Mahallesinde yaşadığı öğrenildi. Hastanede tedavi görürken bu sabah hayatını kaybeden Emrah Aslan’ın ise Payamlı Mahallesinde yaşadığı ve ölen diğer 4 kişi ile akraba olduğu öğrenildi. Aynı kazada yaralanarak yoğun bakımda tedavi gören Halil Aslan ile kardeş oldukları belirtildi. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Muhammed 23.07.2017 10:42
    Yazık günah yaa gencecik insanlar.Allah rahmet eylesin hepsine ama rahmetlikler 2 kişilik vinç sepetine 10 kişi binilir mi?Kaza resmen geliyorum demiş.
  • Erol Mehmet Yıldız 22.07.2017 21:42
    Allah rahmet eylesin. Allah ailelerine sabır versin. :((