Burak Özçivit ile David Beckham aynı projede yer alacak!

Yakışıklı ve yetenekli oyuncu Burak Özçivit New York’taki bir projenin reklamında İngiliz eski futbolcu David Beckham ile yer alacak. Burak Özçivit bu sayede milyar dolarlık projenin reklam filmi için kariyerinin en önemli anlaşmasına imza atmaya hazırlanıyor.

Burak Özçivit ile David Beckham aynı projede yer alacak!
Burak Özçivit ile David Beckham aynı projede yer alacak!
GİRİŞ 15.09.2017 15:26 GÜNCELLEME 15.09.2017 15:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haziran ayında evlendiği Fahriye Evcen'le şu sıralar New York'ta olan Burak Özçivit'in, ABD'ye gidiş sebebi sadece tatil değil.

Dubai Emiri Şeyh El Maktum'un İstanbul'da inşa ettirdiği rezidans ve AVM'nin Reklam yüzü olan yakışıklı oyuncunun, bu kez New York merkezli projenin tanıtımlarında rol alacağı iddia edildi. Burak Özçivit'in, milyar dolarlık projenin reklam filmi için dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham'la birlikte kamera karşısına geçeceği öne sürüldü.

david beckham

Burak Özçivit, İstanbul'daki 'Emaar Square' projesinin Ortadoğu ülkelerinde de yayınlanan reklamları için 5 milyon TL aldı.

Bu rakam göz önüne alındığında ünlü oyuncunun, David Beckham'la rol alacağı reklam filminden de bir önemli bir servet elde edeceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR 1
  • Göwher Kamyljanowa 6 yıl önce Şikayet Et
    Burak Ozciwit cok basaryly bi oyunju onun hep filmlerini we kliplerini sewerek izliyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı