Eski sevgilisine hayatı zindan etti!

21 yaşındaki Lauren Adderley, 2 ay ilişki yaşadığı erkek arkadaşı Mitchell Lloyd kendisini terk edince, 2 yıl boyunca eski erkek arkadaşının başkalarıyla görüşmesini engelledi.

Eski sevgilisine hayatı zindan etti!
Eski sevgilisine hayatı zindan etti!
GİRİŞ 08.09.2017 12:50 GÜNCELLEME 08.09.2017 12:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İngiltere’nin Telford şehrinde çok ilginç bir kıskançlık olayı yaşandı. Dijital ortamda polis kılığına giren Lauren Adderley adlı genç kadın, kendisini terk eden eski sevgilisini iki yıl kontrol altında tutarak başkalarıyla görüşmesine engel oldu. Yönetici asistanı olarak çalışan Lauren (21) ve Mitchell (22), 2014 yılının Eylül ayında ilişki yaşamaya başlamıştı. Lauren, iki ay sonra Mitchell’ın ayrılmak istediğini söylemesi sonucu genç adama akıl almaz bir oyun oynadı. İlk olarak Mitchell’e eskiden işlenmiş olan bir suçun mağduru olduğunu söyleyen Lauren, genç adamdan kendisi lehine tanıklık etmesini rica etti. Her şey Mitchell’in bu teklifi kabul etmesiyle başladı.

ESKİ SEVGİLİSİNİ İKİ YIL BOYUNCA KONTROL ETTİ

Kıskanç genç kadın, ilk olarak "Robert Hay" sahte kimliğini kullanarak eski sevgilisiyle e-mail yoluyla konuşmaya başladı. Polis olduğunu söyleyen Lauren, genç adamı bir soruşturmanın içinde olduğuna inandırdı ve Mitchell’e sokağa çıkmasının yasak olduğunu söyledi. Genç kadın böylece Mitchell’in başka biriyle çıkmasına engel oldu. Mitchell’in sosyal hayatına iki yıl boyunca darbe vuran Lauren, 2014 yılının Aralık ayından bu yılın Şubat ayına kadar üç farklı sahte e-mail adresi kullandı. Genç.adama e-mail üzerinden talimatlar veren Lauren; Mitchell’i çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri bara gitmesinin yasak olduğuna inandırdı. Böylece eski sevgilisinin başka kadınlarla görüşmesinin önüne geçen Lauren, söyledikleri yapılmazsa Mitchell’in hakkında yasal işlem başlatılacağını söyledi.

OLAYI POLİS AYDINLATTI

İki yıl boyunca bu yalana inanan Mitchell, sonunda bir iş arkadaşının tavsiyesiyle polise gitti. Böylece eski sevgilisi Lauren’in kurduğu oyun açığa çıktı. Lauren, olayın aydınlanması sonrasında, polis memuru rolü yapmak ve takip edip tacizde bulunmaktan 9 ay hapis cezası aldı. Lauren’in artık internet geçmişi silinemeyen bir bilgisayar kullanabileceğine karar veren mahkeme, genç kadının eski sevgilisini görmesini de yasakladı.

YORUMLAR 11
  • mertt 6 yıl önce Şikayet Et
    haber ilginc olmasina ilginc de yorumlar bomba :)
    Cevapla
  • hayati 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH. atesin size dokunmasini istemiyorsaniz zulmedenlere egilim gostermeyin. diyor... eger aklin varsa imanli ALLAH korkusu olan bir kiz senin icin hem dunya hemde ahiretin icin daha hayirlidir. iki tane yuz derisi gorunce akillari gitmis akilsiz bunlar daha ne imani ne zulmu bilmiyorlar bu bir, ikincisi uyaran kisileri az, 3 daha yeni yetmeler. yuzlere bakip aldanma. 10 sene degil 6 sene sonra evlenmeye ne o cocuk nede o kiz begenilmez hale gelebilir.
    Cevapla
  • Okan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadindan korkulur
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Göz lerinden mi? Söz lerinden mi ?.
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Her kadın aynı olmaz. Bazıları nın göz leri, bazılarının sözleri yakar.
    Cevapla
  • şerif 6 yıl önce Şikayet Et
    manyağa bak zorla güzellik olmaz
    Cevapla
  • vuvuzela 6 yıl önce Şikayet Et
    seni tebrik ediyorum... Einstein bile böyle birşey yapamamış kimseye...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak