Konya’da bir düğünde oynayanların arasına dalarak pompalı tüfekle havaya ateş edenler cep telefonu kamerasına yansıdı. Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, düğünde eğlenenlerin arasına pompalı tüfekle karışan iki kişi, oynayanları ve çevredekileri umursamadan havaya ateş ediyor. Şahıslar ellerinde tüfeklerle gezerken, eğlence devam ediyor. Bu sırada birkaç çocuğun da alana girerek oynadığı dikkat çekiyor. Farklı bir açıdan kaydedilen görüntüde ise duvarın yanında elinde tüfeklerle duran gençler ateş etmeye devam ediyor.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • SEYF 12.09.2017 15:05
    Daha iki gün önce maganda kurşunuyla damadın abisi öldü Konya'da bir düğünde. Konya'nın kenar mahalle ve köylerinde her düğünde pompalı tüfekler cirit atıyor. Bilinçsizce yere ve havaya ateş ediliyor. Ne Jandarma ne de Emniyet bu konuda denetim yapmıyor. Elini kolunu sallaya sallaya pompalı tüfeklerle geziyor bazı insanlar. 2 gün önce olan olayda damadın abisi kafasından vurulup öldü, düğün iptal oldu. Düğün evi ölü evi oldu. Üzücü gerçekten.
  • OttoMan 12.09.2017 14:49
    Adamlar dönüp bakmıyor bile...
  • Pelin 12.09.2017 14:36
    Ya orada bir hata sonucu bir insan yaralansa ve Allah korusun vurulup ölse, nolacak. Halen daha akillanmak icin birilerinin canimi yanmasi lazim. Neden bir olay yasanmadan aklimizi kullanmakta zorlaniyoruz