Hande Ataizi'ye büyük şok! Programı o gerekçeyle 2 ayda yayından kaldırıldı

Sunuculuğunu Hande Ataizi'nin üstlendiği FOX'un gündüz kuşağı programı ''Sen İster Yeter'' adlı programın yayın hayatına son verildi. 31 Temmuz tarihinde başlayan ve yaklaşık 2 aydır devam eden televizyon programı, reytinglerde istenilen başarıyı gösteremediği için ekranlara veda etti.

Hande Ataizi'ye büyük şok! Programı o gerekçeyle 2 ayda yayından kaldırıldı
Hande Ataizi'ye büyük şok! Programı o gerekçeyle 2 ayda yayından kaldırıldı
GİRİŞ 02.10.2017 14:14 GÜNCELLEME 02.10.2017 14:14

31 Temmuz tarihinde başlayan ve sunuculuğunu Hande Ataizi’nin üstlendiği ''Sen İste Yeter'' adlı televizyon programının yayın hayatına son verildi. Programın yayından kaldırılma gerekçesi olarak reytinglerinin düşük olduğu sunuldu.

Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği ve yaklaşık 2 aydır süren reality programı “Sen İste Yeter”in ekran macerası 2 ay sürdü. Kanal yönetimi programın aldığı reytinglerden memnun olmadığı için bugün itibariyle ekranlara veda etti.

REYTİNG ENGELİNE TAKILDI!

Kanal yönetiminin programın aldığı reytinglerden memnun olmadığı için bu kararın alındığı belirtiliyor. Hande Ataizi böylece programın sonlandığını sosyal medyadan duyurarak izleyicilere veda etti.

"BİRKAÇ KİŞİYİ GÜLÜMSETEBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE"

Hande Ataizi sunuculuğunu yaptığı ''Sen İste Yeter'' adlı televizyon programın sona erdiğini sosyal medya aracılığıyla takipçilerine duyurdu. Hande Ataize programın yayın hayatına son verilmesinin ardından instagram hesabı üzerinden şu sözlere yer verdi: "Daha nice güzel projelere. Birkaç kişiyi gülümsetebildiysek ne mutlu bize"hande ataizi