29 Ekim ne zaman hangi gün geliyor? Pazartesi okul tatil olur mu?

Çalışanların ve öğrencilerin merak ettiği 29 Ekim hangi güne denk geliyor? Bu sene 29 Ekim'de resmi tatil olacak mı? İşte tüm detaylar...

29 Ekim ne zaman hangi gün geliyor? Pazartesi okul tatil olur mu?
29 Ekim ne zaman hangi gün geliyor? Pazartesi okul tatil olur mu?
GİRİŞ 29.10.2017 11:20 GÜNCELLEME 29.10.2017 11:20
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kamu ve özel sektör çalışanları aynı zamanda öğrencilerin merak ettiği 29 Ekim tarihi belli oldu. 2017 yılı itibariyle binlerce kişinin merak ettiği 29 Ekim hangi güne denk geliyor? Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanmaktadır. Peki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil olacak mı? Milyonlarca insanın aklına takılan ''29 Ekim tatil mi'' sorusunun cevabını sizler için derledik. 

29 EKİM HANGİ GÜN?

2017 yılı itibariyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pazar gününe denk geliyor. Bu sebepten ötürü kamu ve özel sektör çalışanları aynı zamanda öğrenciler resmi tatilden yararlanamayacak. 30 Ekim pazartesi günüde anı şekilde resmi tatil olmayacak.

29 EKİM RESİM TATİL Mİ?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkındaki Kanun'un 1. maddesinde "1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayramdır. Türkiye'nin içinde ve dışında Devlet adına yalnız bugün tören yapılır. Bayram 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder." denilmektedir. 

YORUMLAR 15
  • ceyda güneş 6 yıl önce Şikayet Et
    ya of ya okul olmasın mesaj gönderin okula gelmeyelim ya neden oluyo zaten Ankara Gezisine gidenler var onlar gelmiyicek zaten okulda kim olcak ki bence 1 hafta okulu tatil yapın ne olucak ya mesaj göndersinler hadi yaaa offf BENCE OKULA KİMSE GELMİYİCEK.Okulu tatil yapın ben zaten reşat turhan ortaokulunda okuyorum.Hem geçen sene tatildi demi ama geçen sene tatildi her sene tatildi bi bu sene 1 hafta tatil olmadı ne olcak yapsanız ki
    Cevapla
  • bir arkadas 6 yıl önce Şikayet Et
    Offf ya nede heveslenmistim zaten bugun okula gitmedim morelim bozuk
    Cevapla
  • ceyda güneş 6 yıl önce Şikayet Et
    bende gitmem ki demi ama
    Cevapla
  • ögrenciss 6 yıl önce Şikayet Et
    okul olmasa bir gün evde hastamız var da
    Cevapla
  • öğrenci 6 yıl önce Şikayet Et
    ya ama hayır ya
    Cevapla
  • İrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Nolurdu okul tatil olsaydı yaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık