İsmail Türüt'ten Kadir İnanır'a vurucu sözler: Ölürse cenazesine bile gitmem!

Türk Halk Müziği sanatçısı İsmail Türüt, konuk olduğu Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ''Uyan Türkiyem'' adlı programda Kadir İnanır hakkında vurucu ifadelere yer verdi.

İsmail Türüt'ten Kadir İnanır'a vurucu sözler: Ölürse cenazesine bile gitmem!
İsmail Türüt'ten Kadir İnanır'a vurucu sözler: Ölürse cenazesine bile gitmem!
GİRİŞ 11.10.2017 13:39 GÜNCELLEME 11.10.2017 13:39
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Beyaz TV ekranlarında 8 Ekim Pazar günü yayınlanan ''Uyan Türkiyem'' adlı programa konuk olan İsmail Türüt, 68 yaşındaki Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır hakkında sert açıklamalar gerçekleştirdi.

Konuk olduğu programda Kadir İnanır'ın terörist başı Abdullah Öcalan için söylediği sözleri sert bir dille eleştiren İsmail Türüt, "Ben bu adamın cenazesine bile gitmem" diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

''ABDULLAH ÖCALAN BÖLÜCÜDÜR, KATİLDİR!''

İsmail Türüt, Kadir İnanır'ın terörist başı Abdullah Öcalan için söylediği 'kendi halkının lideri' sözlerine çok ağır bir dille eleştiriye tuttu.

Bu cümlelerin bir karadeniz delikanlısının ağzına yakışmayacak cümleler olduğunu belirten Türüt, "Abdullah Öcalan bölücüdür, katildir, Türk'ün de düşmanıdır, Kürt'ün de düşmanıdır bu vatanın kanını emen bir müptezeldir" diyerek sert tepki gösterdi.

''BU MİLLET SENİ BAŞ TACI ETMİŞ, YAZIKLAR OLSUN!''

Kadir İnanır’a "Bu millet seni baş tacı etmiş, yazıklar olsun" sözleriyle tepki gösteren Türüt, "Eskiden hukukumuz vardı, şimdi yok tabii. Beni dinler, severdi. Bir Karadeniz delikanlısının ağzına yakışmayacak sözler söyledi. Burada ayrılırız biz. Ben bu adamın cenazesine bile gitmem" dedi.

''BENİM ÇİZGİM BELLİDİR''

Ünlü türkücü, "Benim çizgim bellidir. Ne arkadaşlık ederim, ne dostluk ederim. Bu tip insanların cenazesine de gitmem. Şok oldum, hiç yakıştıramadım. Bir Karadenizli olarak üzüldüm" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 28
  • almanyadan 6 yıl önce Şikayet Et
    hangi bolgeden olursa olsun, teror seviciler cok.Bir ordulu olarak bizde bu taninmis isimden utaniyoruz.Ismail turute saygilar...
    Cevapla
  • almanyadan 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana ismail Abi.yaziklar olsun Kadir Inan a .Ordu Korganin sevilen sayilan oyuncusu. Bide biz onu adam sanirdik.Dönek mis.Allah bildigi gibi yapsin.
    Cevapla
  • kml 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • kosovali_prizren 6 yıl önce Şikayet Et
    ismail türüte soruyorum ya volkan konaka ne diyorsun
    Cevapla
  • vatan millet bayrak 6 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum yürekli insan .
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    hainler ne zaman yurekli oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor