Erhan Çelik'in istifasının ardından TRT'ye gelecek yeni isim belli oldu!

Erhan Çelik TRT1 Ana Haber'den sürpriz bir kararla istifa etmesinin ardından yerine gelecek yeni isim belli oldu. Peki, Erhan Çelik'in yerine kim gelecek? İşte, yanıtı...

Erhan Çelik'in istifasının ardından TRT'ye gelecek yeni isim belli oldu!
Erhan Çelik'in istifasının ardından TRT'ye gelecek yeni isim belli oldu!
GİRİŞ 19.10.2017 11:09 GÜNCELLEME 19.10.2017 11:42
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Erhan Çelik, 6 Ekim Cuma akşamı yayınlanan TRT1 Ana Haber Bülteni'nin kapanış konuşmasında, sürpriz bir kararla TRT'den ayrıldığını açıklamıştı. Erhan Çelik'in bu istifa kararının ardından yerine gelecek isim son derece merak ediliyordu. Erhan Çelik'in koltuğuna oturacak o isim sonunda belli oldu. Alınan karar doğrultusunda, TRT1 Ana Haber Bülteni sunuculuğuna Erhan Çelik'in yerine Seval Çöpür getirildi.

KISA SÜRELİĞİNE GÖREVİ DEVRALDI!

Erhan Çelik'in ayrılmasının ardından TRT1 Ana Haber Bülteni'ni Seval Çöpür'ün sunacağı açıklandı. Seval Çöpür'ün kısa süreliğine görevi devraldığı iddia edildi. Seval Çöpür, haberi kişisel Instagram hesabından duyurdu.

SEVAL ÇÖPÜR'ÜN YENİ GÖREVİNİN GEÇİCİ OLMASININ NEDENİ...

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bunun cevabını Instagram hesabından verdi. Eyüboğlu'nun iddiasına göre TRT1 Ana Haber 'geçici' olarak Seval Çöpür'e emanet ediliyor. Bunun geçici olmasının nedeni ise TRT yönetiminin Erhan Çelik döneminde İstanbul'a taşınan Ana Haber Bülteni sunumunu yeniden Ankara'ya taşıma kararı...

ERHAN ÇELİK

SEVAL ÇÖPÜR KİMDİR?

25 Haziran 1982 doğumlu olan Seval Çöpür, kimya mühendisidir. Bir süre TÜBİTAK Proje Bölümü'nde çalışan Çöpür, 2010 yılında TRT Spor kanalında göreve başladı. 2011'de TRT anahaberi sunan Çöpür, yeniden görevi devraldı.

seval çöpür

YORUMLAR 16
  • What? 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayrica, mahkeme heyeti aldatilan Kişi'nin haleti ruhiyesini anlayacak duzeyde,psikolojik bir degerlendirmeyle karara baglayacaktir.Bana birsey olmaz diyen bayanin burdaki amaci bu dogrultuda anlasilmis olacaktir?
    Cevapla
  • What? 6 yıl önce Şikayet Et
    Bana birsey olmaz mantigiyla siz mahkeme heyetini kendi edepsizliginize, sahit tutmak uzere orda gorevlendiremezsiniz? Burdan soyle bir sonuc cikar: Erhan Çelik'e birileri tarafindan bu bayan araciligiyla duzenlenmek istenen bir komplo mu vardi? Ne demek aldattiginiz kanit bulacak ve bana birsey olmaz diyerek,isin icinden cikacaktiniz? sizi kim korumakta ve desteklemekte?
    Cevapla
  • What? 6 yıl önce Şikayet Et
    gulben ergenin hukuk kavramiyla ilgili bir problemi mi var? Bilmiyorum, hukuk'un ustunlugu diyen birisinin kendi yasaminda bu kurallari dikkate almasi gerekirdi.evlilik sureci icerisinde aldatmanin suc oldugunu bilmektesiniz? Iftira diyerek isin icinden cikamayacaksinizdir.Bizzat esinizin mahkemeye sunucagi delillerin oldugu soylenmekte ve bununla beraber sahit olan bir diger taraf aldatilan bir kadin?Esinin kendisini sizinle aldattigina dair? Yine baska sahitler?
    Cevapla
  • what? 6 yıl önce Şikayet Et
    Savundugu ne olursa olsun en son trt'den ayrilik karari almasi is hayatinda almis oldugu sorumlulugun farkinda olan birisi olarak ozel yasaminda yasanan gerilimli surecin, bu anlamda kotu bir sonuca da sebebiyet vermemesi acisindan uygun bir karardi.
    Cevapla
  • leyla 6 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdogan, vatanini , devletini, milletini seven , asil, durusu net , yedigi ekmege ihanet etmeyen, caliskan biri gelsin.Allaha emanet ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar