Mehmet Ali Şahin evlendi

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’da düzenlenen nikah töreni ile yeniden dünya evine girdi.

GİRİŞ 14.10.2017 00:55 GÜNCELLEME 14.10.2017 10:56
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 3 yıl önce ilk eşi Saniye Şahin’i kaybeden Mehmet Ali Şahin, hayatını Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı döneminde sekreterliğini yapan 39 yaşındaki Zuhal Fırat ile birleştirdi.

Ankara Holiday Inn’de düzenlenen törende çiftin şahitliklerini ise eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Cevdet Yılmaz, Mehdi Eker ve Öznur Çalık yaptı.





Törene, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile çok sayıda davetli katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ise törene katılmadı.

YORUMLAR 28
  • Behçet demirslp 6 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne bugün bir devlet adam imiz münasip görmüş bir yuva kurmuş ben partili filan da değilim kendime daima tarafsizligi ille edinen bir emekli hakimim beyler bu evlilik üzerine fazla dalasmayin ayiptir günah tir size ne ya yok yas far ki var mis yok paraya kan mis yok bilmem ne sana neee mehmet ali beye 25 yasinda es de yakisir sonuçta bir yuva kuruluyor yuvanin kutsiyrti haysiyeti dokunulmaz ligi vardir size hayirli olsun allah mesut etsin demekten başka birşey yakismaz tamam mi
    Cevapla
  • engin 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın mehmet şahin sesiz sedasız kameralardan uzak bir nikah olsaydı daha iyi olmazmıydı.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım allah mesut etsin mutlu etsiiin tebrik ederiz inş 2 iz çocuklarınız olur en az 3 çocuk istiyoruz Reis in emri var ona göre mutluluklar
    Cevapla
  • İsim 6 yıl önce Şikayet Et
    Bize Allah mesud etsin demek düşer. M. Ali Şahin'i sever sayarız. Mutluluğun ne zaman geleceği belli olmaz yaş farkını çok kafanıza takmayın.
    Cevapla
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç yakışmamış.çok yaş farkı var.
    Cevapla
  • Terazi 6 yıl önce Şikayet Et
    İsviçre deki gibi 11 yaş sınırı getirilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı