Nurgül Yeşilçay film boyunca tek kelime konuşmadan 250 bin TL kazanacak!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, ''Yedullah’ın Güzel Cini'' filminde geçirdiği travmadan dolayı konuşamayan Dilaram karakterini canlandıracak. Şu günlerde film için İran yolculuğuna hazırlanan Yeşilçay, film boyunca tek kelime konuşmadan 250 bin TL kazanacak.

Nurgül Yeşilçay film boyunca tek kelime konuşmadan 250 bin TL kazanacak!
Nurgül Yeşilçay film boyunca tek kelime konuşmadan 250 bin TL kazanacak!
GİRİŞ 16.10.2017 16:18 GÜNCELLEME 16.10.2017 16:44

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, İranlı yönetmen Bayram Fazlı’nın ‘Yedullah’ın Güzel Cini’ filminde oynamak üzere bu hafta İran’a gitmeyi planlıyor. Nurgül Yeşilçay film boyunca tek kelime konuşmadan 250 bin TL kazanacak. Nurgül Yeşilçay ''Yedullah'ın Güzel Cini'' filminde geçirdiği travmadan dolayı konuşma yetisini kaybeden Dilaram adlı karaktere hayat verecek. 

GEÇİRDİĞİ TRAVMADAN DOLAYI KONUŞAMAYAN DİLARAM'I CANLANDIRACAK!

İran’ın başkenti Tahran’da bir ay kalacak olan Nurgül Yeşilçay geçirdiği travmadan dolayı konuşamayan ‘Dilaram’ı canlandıracak. Film boyunca ağzından tek kelime çıkmadan 250 bin TL kazanacak.

nurgül yeşilçay

NURGÜL YEŞİLÇAY AÇIKLAMASI!

Nurgül Yeşilçay rolünü üstleneceği film hakkında şu ifadelere yer verdi:

Nurgül Yeşilçay, “Karakterimin konuşamaması benim ilk defa deneyimleyeceğim bir şey olacak. Hiç konuşmuyor, bu yüzden daha çok jest ve mimiklerini kullanacak. Role hazırlanırken, enteresan sesler çıkarmaya çalıştım. Çünkü sağır ve dilsiz olmadığı için onların çıkardığı sesleri çıkarmıyor. Bu da bizim bildiğimiz sesler olmamalı. Konuşmadan nasıl davranılır bunu tespit etmeye çalıştım” dedi.

İran sinemasına gireceği için mutlu olduğunu söyleyen Yeşilçay, “Şimdiye kadar mesleğimden dolayı çok gezdim. Bu filmle, İran sinemasına ucundan kıyısından dahi de olsa gireceğim için çok mutluyum. Orada sinema sektörü ne durumda ve çekimleri nasıl yapıyorlar bunu çok merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yeşilçay projeyi neden kabul ettiğini ise şu sözlerle açıkladı: Kabul etmemdeki neden ilk olarak içimdeki merak... Bunun dışında senaryo oyunculuğa çok elverişli. Çok enteresan bir yer. Bir varmış bir yokmuş masal diyarı gibi”