Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul dizisinden aldığı ücret belli oldu!

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan'ın, her bölümü farklı bir heyecana sahne olan ve nefes kesen reyting rekortmeni diziden bölüm başı 150 bin TL kazandığı açıklandı.

Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul dizisinden aldığı ücret belli oldu!
Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul dizisinden aldığı ücret belli oldu!
GİRİŞ 01.12.2017 10:54 GÜNCELLEME 09.12.2017 11:46
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

HT Magazin yazarı Mustafa Doğan, TRT ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi, Diriliş Ertuğrul'un yıldızı  Engin Altan Düzyatan'la ilgili izleyenleri yakından ilgilendirecek bir yazı kaleme aldı. Başarılı ve yetenekli oyuncu Engin Altan reyting rekoru kıran, izleyenleri ekrana kilitleyen diziden ne kadar kazandığını ve yeni anlaşmasında kendisine ödenecek ücrete ilişkin merak edilen tüm detayları okuyuculara aktardı.

SÜPER LİG'DEKİ BİRÇOK FUTBOLCUYU BİLE KISKANDIRACAK PARA...

İşte Doğan'ın kaleme aldığı yazı;

Eskiden, "Bu devirde ya topçu ya popçu olacaksın" denirdi. Böyle giderse oyuncular her ikisinin de pabucunu dama atacak!

Süper Lig'deki birçok futbolcuyu bile kıskandıracak paranın teklif edildiği isim, Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan.

diriliş ertuğrul ile ilgili görsel sonucu

BİR ANDA BİRKAÇ LEVEL BİRDEN ATLADI!

'Diriliş'e kadar televizyonda dikiş tutturamayan Düzyatan, projeyle birlikte resmen şaha kalktı. Şeytanın sadece bacağını değil, kafasını gözünü de kırıp bir anda birkaç level birden atladı. Allah'ı var, iyi iş çıkardı, çıkarmaya da devam ediyor.

diriliş

BÖLÜM BAŞI 150 BİN TL KAZANIYOR!

Taşıması da oynaması da zor olan karakteri resmen üzerine giydi. 'Diriliş'in bugün en çok izlenen dizi olmasında katkısı büyük. Bunun meyvelerini de topluyor tabii. Misal, bu sezon bölüm başı aldığı 150 bin TL ile en çok kazanan oyuncular arasında.

diriliş

NİSANDAN BU YANA GÖRÜŞÜYORMUŞ

Sezon sonu senaryo gereği diziden ayrılacağından, yapımcıların ve kanalların en gözde isimleri arasında. Sektörde yeni moda, kafa oyuncuların futbolcular gibi bonservisini almak. İmza atıldıktan sonra proje kısmına geçiliyor. Düzyatan da nisandan bu yana kanallarla görüşüyormuş. Biriyle imza aşamasına gelinmiş.

İMZA PARASI 4 MİLYON TL ÖDENECEK

Anlaşmaya göre 4 yıl için Düzyatan'a imza parası (bonservis de diyebiliriz) 4 milyon TL ödenecek. Oyuncu, rol alacağı projedeyse bölüm başı, yani haftalık 250 bin TL kazanacak.

İlgili resim

YORUMLAR 23
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    150 bin tl sezon finali 150. bölüm nekadar simetri :D
    Cevapla
  • msfr 6 yıl önce Şikayet Et
    yuh ya
    Cevapla
  • rüya 6 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel birdizi her çarşamba ailem ile izliyoruz tarihimiz hakında bir çok şey öğreniyoruz ve boş insanlara özenmeyin böyle adamlara özenin mesela halil kut paşa mesela payitaht abdülhamid gibi insanlara özenin ve bu şanlı insanların tarihini okuyun
    Cevapla
  • bender 6 yıl önce Şikayet Et
    futbolcular daha cok aliyor ve bize ne ögretiyor hic bisey. bu yine tarih ögretiyor ama 150bin biraz fazla galiba 50bin yeter. futbolcularada 25bin yeter.
    Cevapla
  • kara 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kazandığı para bize tarihimizi öğrettiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti