İsmail Küçükkaya'ya hapis şoku! Bakan Kaya'ya iftiradan 5 yıl hapsi isteniyor!

Fox TV spikerlerinden İsmail Küçükkaya, geçtiğimiz günlerde Bakan Fatma Betül Sayan Kaya ve eşine attığı iftira ile gündeme gelmişti. Hakkında açılan soruşturma neticesinde Küçükkaya'nın 5 yıla kadar hapis cezası istendi.

İsmail Küçükkaya'ya hapis şoku! Bakan Kaya'ya iftiradan 5 yıl hapsi isteniyor!
İsmail Küçükkaya'ya hapis şoku! Bakan Kaya'ya iftiradan 5 yıl hapsi isteniyor!
GİRİŞ 03.11.2017 16:10 GÜNCELLEME 03.11.2017 16:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV haber spikerlerinden İsmail Küçükkaya, yaşadığı skandallarla gündemden düşmüyor. İsmail Küçükkaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya ve eşine attığı iftira nedeniyle savcılığa sevk edilmişti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturma tamamlandı. Küçükkaya ve sosyal medyada bu yalanı körükleyerek sözde afişe eden avukat Fidel Okan hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca dava açılmıştı.

HAKKINDA 5 YIL HAPİS CEZASI İSTENİYOR

Bakan Kaya ve eşi ile ilgili FETÖ iftirasında bulunan ve bu meseleyi yayın malzemesi yaparak, medyaya yalanları lanse eden İsmail Küçükkaya hakkında ve bu yalanın sosyal medya propagandasını yürüten Fidel Okan hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Davaya bakan savcı, sunucu İsmail Küçükkaya hakkında 5 yıl hapis cezası isteminde bulundu.

YORUMLAR 1
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah bu atılırda içeriye hem adalet yerini bulur hemda ekrandan bir kirli yüz eksilir!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı