RTÜK Hande Ataizi'nin fişini çekti! 4 gündür yok...

Radya ve Televizyon Üs Kurulu (RTÜK) tarafından evlilik programı yasağına rağmen Sony Channel Türkiye kanalında evlilik programı sunmaya başlayan ve geçtiğimiz gün de gelin adayından gelen şok itirafla gündeme oturan program ekrandan silindi. Peki, 'Hande Ataizi İle' adlı program RTÜK tarafından mı kaldırıldı?

RTÜK Hande Ataizi'nin fişini çekti! 4 gündür yok...
RTÜK Hande Ataizi'nin fişini çekti! 4 gündür yok...
GİRİŞ 10.11.2017 17:36 GÜNCELLEME 10.11.2017 17:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekranların uzun zamandır tartışılan programlarından olan izdivaç adı altında yayınlanan evlilik programları Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından yasaklanmış ve yayınlarına son verilmişti. Farklı formatlarla yayına devam eden bazı sunucuların yanında Hande Ataizi çözümü farklı bir kanalda Sony Channel Türkiye'de izdivaç programı yapmakta bulmuştu. Ancak bu çıkışa RTÜK karşı durmuş ve “Hande Ataizi ile” isimli evlilik programına 5 kez yayın durdurma ve en üst sınır olan yüzde 5 oranında para cezası vermişti. Yasaklara ve cezalara rağmen yayını durmayan programın yaklaşık 4 gündür ekranda olmaması ise RTÜK'ün programın fişini çekmiş olma ihtimalini akıllara getirdi.

'HANDE ATAİZİ İLE' PROGRAMININ YAYINI DURDU

Uzun zamandır tartışılan ve yasaklara rağmen yayına devam eden program, Sony Channel Türkiye ekranlarında 4 gündür yayınlanmıyor. Yayınlanmama nedeninin üst sınırlı para ve yayın durdurma cezalarının mı, yoksa başka bir nedenin mi olduğu henüz resmi bir açıklama olmadığı için bilinmiyor.

"SİZİ KANDIRIYORUZ ASLINDA"

Programın geçtiğimiz gün yayınlanan bir bölümünde, bir gelin adayının sarf ettiği sözler dikkat çekmişti. Gelin adayı evlilik programlarının düzmecesini, "Anlaşarak geldik biz buraya. Kandırıyoruz aslında sizi. Anlaştık da geldik” sözleriyle ağzından kaçırmıştı. "Desem de inanmayın" sözleriyle de durumu kurtarmaya çalışmıştı.

YORUMLAR 1
  • mande 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kisiler hangi had ile devlete kafa tutuyorlar.yasak olmasina ragmen bu rezil programlari yayinlamaya devam ediyorlar.bence rtuk yasak koymasina ragmen israrla yasagi delenlere hapis cezasi verilmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü