Oyuncu Duygu Sarışın'ın yüzü yandı! Duygu Sarışın kimdir?

İçerde ve Güneşi Beklerken dizilerinde rol alan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yer alan Duygu Sarışın'ın sette yüzü yandı. Peki Duygu Sarışın'ın sağlık durumu nasıl? Son dönemde yaşadığı talihsiz kaza sebebiyle gündem olan Duygu Sarışın kimdir? İşte Duygu Sarışın'ın biyografisi

Oyuncu Duygu Sarışın'ın yüzü yandı! Duygu Sarışın kimdir?
Oyuncu Duygu Sarışın'ın yüzü yandı! Duygu Sarışın kimdir?
GİRİŞ 13.11.2017 10:02 GÜNCELLEME 13.11.2017 10:02

Duygu Sarışın, oynadığı projeler ve özel hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. İçerde ve Güneşi Beklerken gibi önemli projelerde yer alan oyuncu, güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Peki, Duygu Sarışın kimdir kaç yaşındadır? İşte, ünlü oyuncu hakkında merak edilen bazı detaylar

DUYGU SARIŞIN'IN YÜZÜ YANDI

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberine göre: Ufak Tefek Cinayetler dizisinde pilates hocası Burcu karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın, dizi çekimleri sırasında büyük bir talihsizlik yaşadı.

HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI

Duygu Sarışın'ın yüzü yandı. Ekip, çekimleri iptal edip genç oyuncuyu Bağcılar Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acil müdahale yapılan Sarışın, ardından plastik cerrahiye sevkedildi. Şok olay nedeniyle dizinin o günkü çekimleri iptal edildi.

Duygu Sarışın Kimdir? Duygu Sarışın Nereli? Kaç Yaşında?

1987 doğumlu güzel oyuncu Duygu Sarışın Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini Cennetin Sırları isimli dizi ile gerçekleştiren Duygu Sarışın daha sonra İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken ve Rengarenk gibi bir çok projede yer almıştır. Günümüzde oyunculuk kariyerini İçerde isimli dizide Sema karakteri ile sürdüren Duygu Sarışın aslen İzmir’lidir ve İzmir’de dünyaya gelmiştir. Duygu Sarışın evlidir eşi Özgür Özelge’dir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor