Şeyma Subaşı olayı nedir niye gözaltına alındılar? Şeyma Subaşı kimdir?

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın eşi olan Şeyma Subaşı son dönemde sıkça gündeme geliyor. Şeyma Subaşı'na montajlı video yaptıkları nedeniyle 30'a yakın kişi hakkında gözaltı kararı çıktı. Peki Şeyma Subaşı olayı nedir niye gözaltına alındılar? İşte detaylar...

Şeyma Subaşı olayı nedir niye gözaltına alındılar? Şeyma Subaşı kimdir?
Şeyma Subaşı olayı nedir niye gözaltına alındılar? Şeyma Subaşı kimdir?
GİRİŞ 15.11.2017 09:19 GÜNCELLEME 15.11.2017 09:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şeyma Subaşı olayı nedir interpol mü arıyor sorusu merak ediliyor. Şeyma Subaşı son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Bu sefer gündeme gelme nedeni başka. Herkesin konuştuğu ve merak ettiği Şeyma Subaşı olayı ne montaj videosu detayları haberimizde...

Polisin “çete” diye tanımladığı grubun lideri ile birlikte 30 kişi yakalandı... Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken Şeyma Subaşı, hakaret ve küfür dolu yorum yapan hesaplar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na geçen yıl şikâyette bulundu. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Arge Bilgi İşlem Büro Amirliği 9 Aralık 2016'da çalışma başlattı.

 

INTERPOL'DEN ARAMA KARARI ÇIKARTILDI

İncelemelerde, söz konusu yorumları ve montajlı görüntüleri paylaşan hesapların sahte olduğu saptandı. Bu hesapları kullanan Yeşim N. (38) İstanbul Ulus'ta, İlknur R. (37) ise Mersin'de gözaltına alındı. İki şüpheli suçunu itiraf etti. Diğer şüpheli Cansın K. hakkında ise yurtdışında yaşadığı için İnterpol'den aranma çıkarıldı. Operasyondan 3 ay sonra Şeyma Subaşı benzer hesaplardan iftira ve hakaretlerin sürdüğünü polise bildirdi. Soruşturma daha da genişletildi. "Millimetres" adlı hesabı yönetenlerden biri olduğu belirlenen Yazgülü T., 24 Ekim'de Bartın'da gözaltına alındı. Tüm dijital cihazlara el konuldu.

İKİNCİ OPERASYON DA YAPILDI

Bu operasyonların tamamlanmasının ardından Şeyma Subaşı’nın hakaretlerin devam ettiği yönündeki ikinci şikayeti üzerine tekrar harekete geçen polis ekiplerinin bu kez Yazgülü T.’yi de aynı suçlamayla gözaltına aldıkları öğrenildi. Avcılar’da yakalanan şüphelinin bilgisayarında yapılan incelemede Şeyma Subaşı'na hakaret ettiği yönünde dijital deliller bulunduğu öğrenildi.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN AÇIKLAMA

Şeyma Subaşı kendisine sosyal medya hesaplarından hakaret ettiği iddiasıyla 3 kadının gözaltına alınmasının ardından açıklama yaptı: “Aylardır her türlü pisliği yaptınız sustum bekledim...' diyen Ilıcalı sosyal medyadan ‘Beni ve ailemi akıllarınca karalamaya çalışanlar... Aylardır her türlü çirkinliği yaptınız, kötülük adına her şeyi denediniz, içinizin pisliğini yaymaya çalıştınız... Sadece sustum bekledim... Beni ve ailemi karalamak için yaptığınız bütün kötülükler şimdi ayağınıza dolandı, ne kadar çirkinleştiğiniz ortaya çıktı... İnsan iftira atmak için montaj yapacak kadar nasıl çirkinleşebilir? Küçücük kızıma hakaret edecek kadar nasıl iğrençleşebilir? Yazıklar olsun size ve sosyal medyayı hakaret ve kötülük için kullanan sizin gibilere. Allah herkesi sizin gibi hasta insanlardan korusun.’ mesajını paylaştı

Şeyma Subaşı Kimdir? Şeyma Subaşı Nereli? Kaç Yaşında?

2008 senesinde katıldığı Miss Turkey yarışması ile medya dünyasınında dikkatini çekmeyi başaran Şeyma Subaşı yarışmanın ardından bir çok ünlü tasarımcının moda defilelerinde yer almıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı eğitimi alan Şeyma Subaşı Varmısın Yokmusun isimli yarışmaya katılmış yarışmada 60 bin TL ödülün sahibi olmuştur. Ayrıca Yok Böyle Dans isimli yarışma programının kostüm tasarımcısı olarakta çalışan Şeyma Subaşı aslen Samsun doğumludur. Son dönemlerde sıkça Acun Ilıcalıyla olan evliliği ile konuşulmaktadır.

YORUMLAR 5
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    İnterpol teröristleri arasın
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Hafta sonu magazin haberleri verin de tam olsun bari.
    Cevapla
  • Selman 6 yıl önce Şikayet Et
    Acun efendinin topluma faydalı, sosyal mesaj veren bir programı yok. Kendi meşhur ettiği medya artizlerine yine kendi kanalında magazincilik yaptıran, düzenlediği yarışmalarla umut tüccarlığı yapan bir kanal yöneticisinin başka ne tür bir konuyla gündeme gelmesi beklenirki.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Polisin devletin memurunun işi gücü yok bu hanfendinin sosyal kavagalarıylamı uğraşacak bu ne rezilliktir yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Niye ki.. 6 yıl önce Şikayet Et
    Medyanın bu hale gelmesindeki en en ve en büyük pay Acun'un a ait...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı