En samimi ve içten Öğretmenler günü hediye önerileri!

24 Kasım perşembe günü itibariyle Öğretmenler Günü tüm yurt genelinde kutlanacak. Öğretmenine hediye almak isteyen öğrenciler ve aileleri ise en samimi en yeni öğretmenler günü hediyelerini araştırmaya başladı. İşte öğretmenler gününe özel anlamlı hediyeler...

En samimi ve içten Öğretmenler günü hediye önerileri!
En samimi ve içten Öğretmenler günü hediye önerileri!
GİRİŞ 24.11.2017 08:51 GÜNCELLEME 24.11.2017 08:51

24 Kasım Öğremenler Günü için en güzel hediye önerileri haberimizden bulabilirsiniz. İşte en güzel Öğretmen Günü Mesajları ve smsleri. Kişiye Özel Kalemler: Çok klasik gelebilir ancak, tüm Öğretmenler Günü'nde akla gelen ilk hediye seçeneği kalemler. Üzerine öğretmeninizin ismini ve soy ismini yazdırarak hazırlatabileceğiniz, çok anlamlı ve çok güzel hediye seçeneklerinden biri.

24 Kasım Öğretmenler Günü‘nde öğretmenizi küçük hediyelerle sevindirebilirsiniz.

Kişiye Özel Kalemler: Çok klasik gelebilir ancak, tüm Öğretmenler Günü’nde akla gelen ilk hediye seçeneği kalemler. Üzerine öğretmeninizin ismini ve soy ismini yazdırarak hazırlatabieceğiniz, çok anlamlı ve çok güzel hediye seçeneklerinden biri.

Çiçek: Bayan bir sınıf öğretmeniniz varsa, çiçekten daha iyi bir Öğretmenler Günü hediyesi düşünülemez. Üzerine öğretmeninize olan sevginizi anlatan bir de sevimli bir not eklediğinizde harika bir seçim olacaktır.

Erkek cüzdan modelleri: Erkek öğretmeninize uzun yıllar kullanabileceği ve her kullanışında sizi hatırlayabileceği en ideal Öğretmenler Günü için hediye si cüzdan!

Taşınabilir USB Bellek: Teknoloji çağında olduğumuza göre, Öğretmenler Günü için hediye alternatiflerinden bir diğeri de taşınabilir Flash USB Bellek. 2-4-8 GB veri depolama kapasitesi olan modellerden bütçenize en uygun olanını seçebilirsiniz.

Yılın En iyi Öğretmeni Oscar Ödülü: Hadi biraz öğretmeninizi gururlandıralım. Başarılı ve gözünüzde en iyi öğretmen sıfatını hak eden öğretmeninize anlamlı bir armağan vermek isterseniz ‘Öğretmenler Günü’nde Oscar Heykelciği yine ideal bir seçim! Orijinal altın sarısı rengindeki Oscar Ödülü, en iyi Öğretmenler Günü için hediyelerinden biri!

Kişiye Özel Renkli Defterler: Öğretmeninizin ihtiyacı olan bir öğretmenler günü hediyesi almak isterseniz, kişiye özel renkli defterler bu konuda oldukça yardımcı olacak.

Çikolata: Çikolatasız bir hayat düşünülebilir mi? Çikolatayı seven bir öğretmeniniz varsa, Öğretmenler Günü için hediyeniz şimdiden hazır demektir.O’na kaliteli markalardan güzel bir çikolata hediyesi hazırlatabilirsiniz

Canım Öğretmenim Ahşap Çerçeve: Öğretmeninizle beraber çekindiğiniz bir fotoğrafı, ona özel hazırlatacağınız canım öğretmenim ahşap çerçeve ile öğretmeninize hediye etmeye ne dersiniz? Öğretmeniniz hediyesine bayılacak.

Dekoratif Kelebek Saat: Kullanışlı, sevimli ve dikkat çekici bir öğretmenler günü hediyesi almak ister misiniz? O halde öğretmeninize, dekoratif kelebek saat alarak bu isteklerinizi yerine getirebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?