Nur Yerlitaş'a bir darbe de Serkan Kaya'dan! Serkan Kaya kimdir?

Nur Yerlitaş'a şehitlerimiz hakkında sarf ettiği skandal sözlerin ardından bir darbe de Serkan Kaya'dan geldi. Peki, ünlü şarkıcı Serkan Kaya kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? Serkan Kaya'nın biyografisi...

Nur Yerlitaş'a bir darbe de Serkan Kaya'dan! Serkan Kaya kimdir?
Nur Yerlitaş'a bir darbe de Serkan Kaya'dan! Serkan Kaya kimdir?
GİRİŞ 07.12.2017 11:05 GÜNCELLEME 07.12.2017 11:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gün Serkan Kaya'nın yeni çıkardığı bir albümüne çektiği klipte yer alan Nur Yerlitaş, skandal sözlerinden sonra bir darbe de oradan yedi. "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" sözleri Yerlitaş'a pahalıya patladı. Görüntüleri klipten atılan Yerlitaş'a tepkiler çığ gibi büyürken; Serkan Kaya 80 bin TL'ye yeni bir klip çekti. Bugün yayınlanan klip Serkan Kaya'ya toplamda 180 bin liraya mal oldu. Peki, Serkan Kaya kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte, ünlü şarkıcı Serkan Kaya'nın biyografisi...

SERKAN KAYA KİMDİR?

serkan kaya klip

1978 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Serkan Kaya; Sivas Endüstri Lisesi’ni bitirdikten sonra gittiği askerliğini Ankara Armoni Mızıka Birliği’nde tamamladı. Askerliğin ardından  İstanbul’a gelen Serkan Kaya, 2001 yılında ilk albümünü yayınladı. İlk albümünün ardından albüm çalışmasına ara veren sanatçı söz ve beste çalışmalarına ağırlık verdi.

2011 yılında ‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ adlı albümünü çıkaran Kaya, ‘Sevemiyorum’ ,‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ ve ‘Zor Bela’ adlı şarkılarına klip çekti. 3 yıllık bir çalışmanın ardından 16 Mart 2015’te ‘Gönül Bahçem’ albümü ile müzik sektöründe ‘Arabesk Müziğin Yeni Starı’ olarak gösterildi. Bu albüm o dönemde en çok satanlar arasına girdi.

Serkan Kaya, 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Fantezi - Halk Müziği (Erkek)" ödülünü kazandı. Ünlü şarkıcı Ayşegül Kalfa ile evlidir. 

YORUMLAR 2
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun hemşehrime
    Cevapla
  • ayşe iba 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bizim paramızla bize hakaret vaybe
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'