Tolga Çevik’ten canlı yayında olay açıklamalar! Çaresizlikten…

Hülya Avşar’ın Star TV ekranlarında ‘’Bir Hülya Avşar Sohbeti’’ adlı programın bu haftaki konuğu başarılı ve yetenekli oyuncu Tolga Çevik’ti. Eğlenceli kişilik olan Tolga Çevik, canlı yayın esnasında çok samimi itiraflar gerçekleştirdi, Tolga Çeviğin bu itiraflarını duyan Hülya Avşar şaşkınlığını gizleyemedi. İşte, Tolga Çevik’in gerçekleştirdiği o itiraflar…

Tolga Çevik’ten canlı yayında olay açıklamalar! Çaresizlikten…
Tolga Çevik’ten canlı yayında olay açıklamalar! Çaresizlikten…
GİRİŞ 05.12.2017 11:14 GÜNCELLEME 05.12.2017 11:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hülya Avşar, Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluştuğu ‘’Bir Hülya Avşar Sohbeti’’ programında bu hafta Tolga Çeviği ağırladı. FOX TV’de ekranlara yeniden dönecek olan Tolga Çevik, Hülya Avşar’a hem şaşırtıcı hem de samimi itiraflarda bulundu. Tolga Çevik’in tek kişilik tiyatro gösterisinin aslında çaresizlikten ortaya çıktığının açıklamasını gerçekleştirdi.

Canlı yayın esnasında dikkat çekici itiraflarda bulunan Tolga Çevik, 10 yıldır televizyon ekranlarında tek başına devam ettirdiği doğaçlama tiyatro oyununu Hülya Avşar’a anlattı ve arkasından o çarpıcı sözlerde bulundu. Tolga Çevik, “Çaresizlik beni böyle bir formatı yapmaya itti” şeklinde ifadelere yer verdi.

İşte Çevik'in Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin yayınlanacak yeni bölümünde detaylarını anlatacağı konuşmalarının satırbaşları...

“Komedyen komiktir. Bir komedyen oyuncu olmayabilir. Bir oyuncu aktörse komedi de oynayabilir. Yapamıyorsa zaten aktör değildir. Komedyen komiktir. Biz de çok önemli isimler var komedyendir sadece, aktör değildir” diyerek yeni bir tartışmayı başlattı

"Avrupa’da oyuncu seçimine girdim. 1401. Sıradaydım. Türkiye’de bu sayıda oyuncu yok. Ben bir ay bekledim ve istediğim oyuna seçilmeyi başardım."

KONSERVATUARA ALINMAMAM EN BÜYÜK ŞANSIM

Tolga Çevik, ‘’oyunculukta şans önemliyse benim için şans konservatuara alınmamamdır’’ diyerek şaşırttı.

OYUNCUNUN SERMAYESİ YÜZÜNDEKİ ÇİZGİLERDİR…

“Oyuncunun sermayesi yüzündeki çizgilerdir. O çizgileri kaybetme çalışmalarını anlayamıyorum, pişman olacaklar ama çok geç olacak” diyerek oyuncuların botoks yaptırmasını eleştirdi.

Tolga Çevik’in konuk olduğu “Bir Hülya Avşar Sohbeti” Cuma akşamı saat 00:15’te...

YORUMLAR 6
  • Vénus hottentote 6 yıl önce Şikayet Et
    (Ey Habîbim), o vaktı hatırla ki, Rabbin Meleklere: “-Ben yer yüzünde (hükümlerimi yerine getirecek) bir halife (bir insan) yaratacağım.” demişti. Melekler de: “- Biz seni hamdinle tesbih ve noksanlıklardan tenzih etmekte olduğumuz halde, orada fesad çıkaracak ve kanlar dökecek kimse mi yaratacaksın?” demişlerdi. Allah: “-Ben, sizin bilmediklerinizi bilirim." .” buyurdu.
    Cevapla
  • Tarık 6 yıl önce Şikayet Et
    Oyunculuk olmuş yalancılık. Yalanın İslam da yeri yok. Rol icabı yapmadıkları rezillik yok bunun adı da olmuş sanat o da ayrı bir rezillik. Sanat görmek isteyen aynada kendine baksın Allah'a şükredip secdeye kapansın.
    Cevapla
  • Vénus hottentote 6 yıl önce Şikayet Et
    hakaret etme böbürlenip kibirlenme , o ayna herkese lazım, sanada lazım Tarık'bey unutma.. Her inişin bir yokuşu olduğu gibi, Her yokuşunda bir inişi olabilecegini unutmamalıdır insan.. onu ancak ve ancak Hak-Teala bilir.. sonumuzu hayr'eylesin..İnsan, bugün içinde bulunduğu iyi durumun sürüp gideceğini sanmamalıdır. Her inişin bir yokuşu olduğu unutulmamalıdır. Bundan dolayı kişi çevresine tepeden bakmamalı; yarın kötü bir duruma düşebileceğini hatırdan çıkarmamalıdır. Geçmiş zaman şöyle yada böyle yaşanmış, içinde bulunduğumuz anda geçmektedir. Fakat gelecek zaman bizim için karanlıktır ve sürprizlere gebedir. İnsanı geçmişi değil, geleceği kaygılandırmalıdır. Çünkü itibar sonucadır.
    Cevapla
  • yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim çok güzel bir yorum
    Cevapla
  • hic gulmedim 6 yıl önce Şikayet Et
    sergiledigi sahnelerde devamli cinsellige vurgu yapan bir kisi.onu orada izlemeye gidenlerin de o sozde komik sayilan cinsel icerikli daha dogrusu cinsellige vurgu yapilan sahnelerde geh geh gulmelerini de anlamiyorum.
    Cevapla
  • Vénus hottentote 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adami taktir ediyorum.. Türkiye'nin gizli hazinelerinden sadece biridir.. kesfedilmeyen daha nice sanatçilarimiz var.. hemide duayen elit dedikleri burjuazik yapiya sahip (kartellesmis) korunakli sanatçilara tas çikartir.. sana üstün basarilar dilerim Tolga Çevik kardesim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması