Selami Şahin karıştırdı: Arif Susam aslında kansere yakalanmadı! Arif Susam kimdir?

Usta sanatçı Selami Şahin, önceki gün Akmerkez'de görüntülenerek, bir döneme damga vuran isimlerden Arif Susam'ın kansere yakalandığının açıklamasını gerçekleştirdi ve "Allah'tan umut kesilmez, tıp çok ilerledi" şeklinde ifadelere yer verdi. Bu acı haberin ardından sevenlerini büyük bir üzüntüye boğmuştu ancak Arif Susam’ın oğlu Oğuz Susam, Sözcü'ye yaptığı açıklamada babasının kansere yakalanmadığını ve hasta olmadığını açıkladı. Peki, Arif Susam kimdir? Hakkında daha fazla bilgi öğrenmek, gelişmeleri takip etmek isteyen sevenleri tarafından sorgulanan Arif Susam, aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Arif Susam'ın detaylı biyografisi...

Selami Şahin karıştırdı: Arif Susam aslında kansere yakalanmadı! Arif Susam kimdir?
Selami Şahin karıştırdı: Arif Susam aslında kansere yakalanmadı! Arif Susam kimdir?
GİRİŞ 06.12.2017 15:01 GÜNCELLEME 06.12.2017 16:19

Şarkıcı Selami Şahin görüntülendiği bir alışveriş merkezinde meslektaşı Arif Susam'ın kanser hastalığına yakalandığının açıklamasını gerçekleştirdi. Kanser teşhisi konulan halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş için konuşan Şahin, "Arif Susam kardeşim de kansere yakalanmış. Yoğunluktan Nuray Hafiftaş ve Arif Susam'ın ziyaretlerine gidemedim. En yakın zamanda yanlarında olacağım. Allah'tan umut kesilmez, tıp çok ilerledi. Onlar benim çok eski dostlarım" şeklinde ifadelere yer verdi. Arif Susam'ın yakın arkadaşı Selami Şahin'in açıklamalarının ardından bu acı haberi duyan sevenleri büyük bir üzüntü içerisine girdi. 

Selami Şahin'in "Arif Susam kardeşim de kansere yakalanmış" açıklamasına Arif Susam'ın oğlu ve menajeri Oğuz Susam'dan yanıt geldi. Sözcü'ye konuşan Oğuz Susam, "Babam hasta değil, kansere yakalanmadı. Selami Bey galiba Arif Sağ ile karıştırdı" sözlerini kaydetti.

Selami Şahin'in sevenleri onun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve gelişmeleri yakından takip etmek istiyor. Peki, Arif Susam kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Arif Susam'ın detaylı biyografisi...

BÜYÜK OLASILIKLA KANSER TEDAVİSİ GÖREN ARİF SAĞ İLE KARIŞTIRDI

Selami Şahin, bir AVM’de basın mensuplarına yaptığı açıklamada sanatçı dostu Arif Susam’ın kansere yakalandığını söylemişti.

Arif Susam’ın oğlu Oğuz Susam, Sözcü'ye yaptığı açıklamada babasının kansere yakalanmadığını ve hasta olmadığını açıkladı.

Sözcü olarak Arif Susam’ın kansere yakalanmadığını öğrenince çok sevindik. Şahin, büyük olasılıkla kanser tedavisi gören Arif Sağ ile Arif Susam’ı karıştırdı.

ARİF SUSAM KİMDİR?

Taverna müziğin usta yorumcularından Arif Susam 1956 yılında dünyaya geldi.

5 sene Kumkapı Kordon Restaurant’tada sahne alan Arif Susam aslen Elazığ‘lıdır.

Arif Susam orkestra şefliği ve İstanbul konservatuarı klasik batı müziği bölümünde yatılı olarak sekiz yıl müzik eğitimi aldı.

Arif Susam Piano, sibemol klarnet, alto saksafon, tenor saksafon gibi enstrümanları çalmaktadır.

Albümlerinin neredeyse tamamı canlı kayıt olarak hazırlayan Susam, Şarkılarının arasında konuşması ile ünlü taverna müziği şarkıcısı olarak nitelendirilmektedir.

14 sene boyunca Emirgan Köşem Restaurant’ta sahne alan Arif Susam askerliğinide yine Emirgan’a yakın olan Yeniköy Orduevi’nde tamamlamıştır.

arif susam kimdir ile ilgili görsel sonucu

Arif Susam, 1980 yılında evlendi ve 2 erkek çocuğu bulunmaktadır.

İlk albümü Efsane Aşk 1984 yılında piyasaya sürülmüş daha sonra 1986 yılında Taverna Yıldönümü aldı kaset ile 1.5 milyonun üzerinde bir satış rakamına ulaşmıştır.

Bu güne kadar 15 albümü çıkan sanatçı 4 sinema ve video filminde başrol oynadı.

1977 yılında askerliğini İstanbul Yeniköy Kalender Orduevi’ nde orkestra şefi olarak yaptı.

1982 yılında Tarabya”da Köşem “Restaurant”da tek başına pianosuyla programlara başladı ve tam 14 yıl devam etti. 5 yıl kadar Kumkapı Kordon Restaurant’ta sahne almıştır. Ve halen Kumkapı Kordon’da sahne almaktadır.

1984 yılında çıkardığı “Yıldönümü” adlı albümü ile meşhur oldu.

arif susam ile ilgili görsel sonucu

ARİF SUSAM’IN ROL ALDIĞI FİLMLER

1987 – Kader Utansın

1988 – Hatıram Olsun

1990 – Herşeyi Bitirdik

1990 – Benimi Buldun

2000 – Veda Gecesi

ARİF SUSAM’IN ALBÜMLERİ

1984 – Efsane Aşk

1985 – Kara Kara

1986 – Tavernada Yıldönümü

1987 – Kararsız Gönlüm

1988 – Kader Utansın

1988 – En Büyük Cimbom – Şampiyonluk Gecemiz

1988 – O Kadın İçin

1990 – Evliler De Sevebilir – Hasret Olmasın

1991 – Beni Düşün

1992 – Sevenler İçin

1993 – Boncuk Gözlüm

1994 – Unutulmuyor

1996 – İşte Yeniden – Çılgınım

1998 – Sakın Unutma

2000 – Aşkımız Bitmesin

2011 – Ölümsüz Sevdim

arif susam kimdir ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!