Yıldız Tilbe de Kudüs'e sahip çıktı! Köpeklerin duası kabul olsaydı...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe başta olmak üzere sanat camiasından da Amerika'nın skandal Kudüs kararına tepkiler geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yıldız Tilbe "Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı." diyerek sert bir şekilde sözlerini sürdürdü.

Yıldız Tilbe de Kudüs'e sahip çıktı! Köpeklerin duası kabul olsaydı...
Yıldız Tilbe de Kudüs'e sahip çıktı! Köpeklerin duası kabul olsaydı...
GİRİŞ 13.12.2017 13:30 GÜNCELLEME 13.12.2017 13:34
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gün ABD Başkanı Donald Trump, İslam dünyası başta olmak üzere tüm dünyadan gelen tepki ve eleştirilere rağmen Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdı. Tel Aviv'deki ABD Büyükelçiliği'ni de Kudüs'e taşıyacağını açıkladı. Dünya genelinden siyasiler ve sivillerden gelen tepkilere, sanat camiasından da destek geldi. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses'ten gelen tepkiler büyük ses getirdi. Yıldız Tilbe, "Yollar cehenneme kadar açık" diyerek Kudüs kararına tepki gösterdi. İşte, sanat camiasından ABD'nin skandal kararına karşı gelen tepkiler...

yıldız tilbe kudüs tepkisi

KÖPEKLERİN DUASI KABUL OLSAYDI...

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı açıklamada, "Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Kudüs konusunda Allah'ın dediği olur, olmuştur ve olacaktır. Kudüs de yeryüzü de içindekilerle beraber Allah'ındır. Kur'an ve ayetler kıyamete kadar olacakları söylemiş, içinde bunlarda var. Yolları Cehenneme kadar açık, oradan sonrası yok" ifadelerine yer verdi. 

ibrahim tatlıses

İBRAHİM TATLISES "UYUMA AKSA'YA SAHİP ÇIK!"

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin ardından sanat camiasının önde gelen isimlerinden usta sanatçı İbrahim Tatlıses de sosyal medya hesabı instagramdan Kudüs ve Aksa'ya sahip çıkma çağrısı yaptı. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti kabul etmesine karşı "Ey Müslüman Alemi uyan" diyerek sessiz kalınmaması çağrısı yaptı. Instagram hesabından "Uyuma, Aksa'ya sahip çık" yazılı bir görsel paylaşan İbrahim Tatlıses, "Ey Müslüman Alemi uyan!!! Bu Kabe senin, kimselere verme, Kudüs'e sahip çık...!" ifadelerini kullandı.

kudüs tepkisi tatlıses

YORUMLAR 37
  • Serap halvaci 6 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen mescidi aksaya sahip çıkalımmuslumanlarin ahi yerde kalmaz amin
    Cevapla
  • 1905 6 yıl önce Şikayet Et
    işte yıldız tilbe farkı
    Cevapla
  • ercu 6 yıl önce Şikayet Et
    seviyorum ben bu dobra kadını.
    Cevapla
  • ahmet .52 6 yıl önce Şikayet Et
    teşekkür yıldız tilbe.
    Cevapla
  • Efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede bir taraftan en iyi en köklü yabancı dille eğitim yapan abd ingiltere fransa almanya kolej lise ve üniversitelerinde okumuş çağdaş mandacı aydın eğitimli köleler varken diger tarafta vatan millet ümmet hepsinden önemlisi insanlık diye haykıran Yıldız Tilbe gibi egitimsiz aydınlar var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var