Nur Yerlitaş'tan savcılıkta ''şehit'' savunması: Miyop olduğum için...

Sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayında şehitler için sarf ettiği sözler sonucunda hakkında soruşturma başlatılan ünlü modacı Nur Yerlitaş, savcılıkta ifadesini verdi. Nur Yerlitaş’ın savcılık sorgusunda, “Miyop rahatsızlığım nedeniyle yapılan yorumları görmedim. Gözlüğüm yanımda değildi. O sözleri kız kardeşime söyledim” şeklinde sözlere yer verdiğinin bilgisine ulaşıldı.

Nur Yerlitaş'tan savcılıkta ''şehit'' savunması: Miyop olduğum için...
Nur Yerlitaş'tan savcılıkta ''şehit'' savunması: Miyop olduğum için...
GİRİŞ 12.12.2017 15:24 GÜNCELLEME 12.12.2017 15:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, Instagram'dan gerçekleştirdiği canlı yayında şehitler için sözler sonucunda  büyük tepki toplamıştı. Şehit Aileleri Derneği ve şarkıcı Tuğba Ekinci’nin suç duyuruları üzerine hakkında soruşturma başlatılan Nur Yerlitaş, geçtiğimiz günlerde ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade verdi. Şehitler için kullandığı sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Nur Yerlitaş’ın savcılık ifadesinin tamamı ortaya çıktı. Nur Yerlitaş avukatı eşliğinde geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu Savcılığı’na giderek yaptığı yayındaki sözleri takipçilerine değil kız kardeşine yönelik söylediğini savundu.

NUR YERLİTAŞ ŞEHİTLER İÇİN NE DEDİ?

Nur Yerlitaş, Instagram'dan yaptığı canlı yayında, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" şeklide ifadelere yer vermiş, bu sözler nedeniyle gerek sosyal medyada gerekse sanat camiasında modacıya tepkiler yağmıştı.

MİYOP RAHATSIZLIĞIM NEDENİYLE YORUMLARI GÖRMEDİM

Gerçek adı Nuray Yerlitaş olan ünlü modacı Nur Yerlitaş ifadesinde, olay günü bir otelde arkadaşının doğum gününde olduğunu söyleyerek, “Canlı müzik esnasında İnstagram sosyal paylaşım uygulamasından canlı yayına bağlanarak takipçilerimle sohbet etmeye başladım. Ancak miyop rahatsızlığım nedeniyle ekranda yapılan yorumları görmeden konuşmaya devam ettim. Kız kardeşim ve arkadaşım o esnada bana watsaptan yazarak bariz küfürler içeren yorumlar bulunduğundan yayını kapatmam hususunda mesajlar gönderdiler. Yayın esnasında Doğu ve Güneydoğu bölgesinde terörle mücadele sırasında şehit düşen görevlilerimizin olduğu yönünde yorumlar bulunmaktaymış” dedi.

CANLI YAYIN SIRASINDA GÖZLÜĞÜM YANIMDA OLMADIĞI İÇİN...

Yerlitaş, kardeşi Nuran Çetinkaya’nın baskın bir karakteri olduğunu, yayını kapatması hususundaki ikazları üzerine tamamen kardeşine yönelik olarak “Ne yapayım Allah Allah, Şehitler mehitler, yeter” şeklinde beyanda bulunduğunu söyleyerek, “Tamamıyla kardeşim ile aramdaki diyalogdan kaynaklanan anlık tepkiden ibaret söylemimin suç unsuru içermemesi nedeniyle takipsizlik kararı verilmesini talep ediyorum. Ayrıca canlı yayın yaptığım sırada gözlüğüm olmadığı için fark edemediğim ancak yayını kesmem konusunda uyarılarda bulunmasının nedeni olarak gösterdiği takipçi yorumlarında bulunan küfürlerin ekran çıktılarını dosyaya sunuyorum” diye konuştu. Yerlitaş’ın avukatı da müvekkilinin ifadesine katıldığını ve Nuran Çetinkaya’nın tanık olarak ifadeye getirebileceklerini söyledi.

nur yerlitaş ile ilgili görsel sonucu

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Nur Yerlitaş, dün akşam Neslihan adındaki bir arkadaşının doğum günü etkinliğine katıldı. Katıldığı doğum günü etkinliğindeki geceden görüntüleri sosyal medya aracılığıyla paylaşan Nur Yerlitaş, şehitlerimiz ile ilgili kullandığı skandal sözlerle büyük tepki topladı.

Instagram'dan canlı yayın gerçekleştiren Nur Yerlitaş, görüntülerde şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşuyordu. Konuşma sonrasında ünlü modacı, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" şeklinde skandal ifadelere yer verdi.

TEPKİLER BİR ANDA ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ…

Ünlü modacının bu görüntülerine takipçileri tarafından sert bir şekilde tepki geldi. Nur Yerlitaş'a sarf ettiği bu sözlerinin ardından takipçileri, "Size yakışmadı yazık", "Ekran önünde sevimli görünen yüzünüz göstermelikmiş" , "Onlar olmasa siz o masada oturabilir miydiniz?" ve "Siz ve söyleminiz çok çirkindi esefle kınıyorum sizi" gibi yorumlarda bulundu.

YORUMLAR 7
  • ali dost 6 yıl önce Şikayet Et
    icerde gozlugunu yanina al okumak icin bol bol vaktin olacakak
    Cevapla
  • Okuyucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadını görmek istemiyorum artık. Allah hidayete erdirsin
    Cevapla
  • yorgun adam 6 yıl önce Şikayet Et
    söz ağızdan çıkar derler ama senin için geçerli değil
    Cevapla
  • R.T.E 6 yıl önce Şikayet Et
    yalan üstune yalan böylelerinin bizim müslüman topraklarında yeri yoktur sen kimsin ki şehitlerimiz hakkında böyle konuşuyorsun adalet yerini bulsun şehitlerimize yaptığı hakaretlerden tutuklanmasını istiyoruz adalet yerini bulsun
    Cevapla
  • Turk 6 yıl önce Şikayet Et
    yapma ya. bak ben bunu yazıyorum ama okuma yazma bilmiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!