Tugay Kerimoğlu'nun eski eşi Etkin Ünal kimdir?

25 yıl gibi uzun bir süredir birlikte olan Tugay ve Etkin Kerimoğlu çifti boşanıyor. Bir zamanların yıldız futbolcularından olan Tugay Kerimoğlu'nun eşi olan Etkin Kerimoğlu kimdir? Soyadını Ünal olarak değiştiren Etkin Kerimoğlu kaç yaşındadır?

Tugay Kerimoğlu'nun eski eşi Etkin Ünal kimdir?
Tugay Kerimoğlu'nun eski eşi Etkin Ünal kimdir?
GİRİŞ 18.01.2018 16:08 GÜNCELLEME 18.01.2018 16:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra uzun süredir devam ettirdiği teknik direktörlük vazifesini de bırakan Turgay Kerimoğlu, 22 yıllık eşi Etkin Kerimoğlu boşanıyorlar. Spor dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Kerimoğlu çiftinin ayrılık sinyalleri herkesi şaşırttı. Ayrılık sinyallerini Instagram hesabından veren Etkin Hanım, 'Kerimoğlu' soyadını değiştirip genç kızlık soyadı 'Ünal'ı kullanmaya başlayarak ve eşiyle olan tüm fotoğraflarını sildi. Berke ve Melissa adında iki evlatları olan çiftin boşanacakları açıklaması iddialara göre, Etkin Kerimoğlu'ndan geldi. Peki, eski milli futbolcu Turgay Kerimoğlu'nun eşi Etkin Kerimoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

ETKİN KERİMOĞLU KİMDİR?

Spor dünyasının önemli isimlerinden ve aynı zamanda eşi de sporcu olan Etkin Kerimoğlu Galatasaray kadın basketbol takımının eski oyuncularındandır. Takımla şampiyonluk yaşamış olan Kerimoğlu'nun adı yaptığı evlilikle gündeme gelir. Etkin Kerimoğlu 1992 yılında Tugay Kerimoğlu evlenir. Çiftin Berke ve Melissa adında 2 çocuğu olur. Spor dünyasının tanınmış ve örnek gösterilen çifti Tugay ve Etkin Kerimoğlu boşanma kararı almıştır. 

etkin kerimoğlu kimdir

TUGAY KERİMOĞLU KİMDİR? 

Futbol dünyasının önde gelen isimlerinden olan Tugay Kerimoğlu 24 Ağustos 1970 tarihinde Trabzon’da doğmuştur. Futbol yaşantısına Galatasaray alt yapısında 1987 yılında başlamıştır. 12 sene sarı kırmızılı formayı giyen Kerimoğlu, adını Galatasaray'ın efsaneleri arasına yazdırmayı başarmıştır. Galatasaray'ın ardından Avrupa’ya Glasgow Rangers ardından Blackburn Rovers takımlarına transfer olmuştur. Oynadığı takımlarda büyük başarılara imza atan Tugay Kerimoğlu 1992 yılında Etkin Kerimoğlu ile evlenir. Futbol yaşantısını sonlandırdıktan sonra Manchester City A2, Galatasaray yardımcı antrenörlüğü yaptı son olarak PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un teknik direktörlük görevi yürüttü. Tugay Kerimoğlu, 2013 yılının başında Türkiye U20 MilliTakımı Genel Koordinatörlüğü’ne getirildi. Aslen Trabzon Arsin’li olan Kerimoğlu, 22 yıllık eşi Etkin Kerimoğlu ile boşanma sürecine girmiştir. 

Oynadığı Profesyonel Takımlar :

1987-1999 – Galatasaray
1999-2001 – Glasgow Rangers
2001-2009 – Blackburn Rovers

Çalıştırdığı takımlar :

2009-2010 – Manchester City A2
2010-2011 – Galatasaray (A2 , Yrd. Antrenörü)
2013- 2013 – Blackburn Rovers (Maç Analisti)
2013 – – Türkiye U20 MilliTakımı Genel Koordinatörü

YORUMLAR 1
  • Beraa 6 yıl önce Şikayet Et
    Sebebini bilen varmı? TUGAY sofi olduğu icin hersey bu noktaya geldi.. Tugayin sofi olmasi degil ama islamla haşır neşir olması hoşuma gitti..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!