ALO 182 neden aranmıyor? MHRS hastane randevusu nereden, nasıl alınır?

Bugün hastaneden randevu alma işlemini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar ALO 182 hattına telefon ettiklerinde hattın düşme problemiyle karşılaştılar. Peki, ALO 182 neden aranmıyor? MHRS randevu alma işlemi nereden ve nasıl yapılacak? İşte, MHRS randevu alma ile ilgili vatandaşları yakından ilgilendirecek ayrıntılar...

ALO 182 neden aranmıyor? MHRS hastane randevusu nereden, nasıl alınır?
ALO 182 neden aranmıyor? MHRS hastane randevusu nereden, nasıl alınır?
GİRİŞ 17.01.2018 13:34 GÜNCELLEME 17.01.2018 13:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bugün itibariyle vatandaşlar hastaneden randevu alabilmek için MHRS randevu sistemi olan ALO 182 hattını çevirdiler. Fakat hastane randevusu gerçekleştirebilmek için karşılarında operatörün çıkmasını beklerken aranan hattın düşme sorunu meydana geldi. Bunun üzerine vatandaşlar merakla ''ALO 182 neden aranmıyor? MHRS hastane randevu işlemi nereden ve nasıl alınacak? şeklinde sorgulamalarını hızlandırdı. ALO 182 hattının çalışmaması üzerine MHRS hastane randevu alma işlemi gündemdeki yerini alarak en çok merak edilen ve aranan listesine girdi. Peki, MHRS randevu alma işlemi nereden ve nasıl yapılacak? İşte, merak edilen tüm detaylar..

MHRS HASTANE RANDEVU ALMA İŞLEMİ NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

Hastane randevu alma işlemini gerçekleştirebilmek için iki farklı yöntem bulunmaktadır;

BİRİNCİ YÖNTEM:

Bunlardan ilki, 182 numaralı hattı arayarak çağrı merkezi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Fakat bu işlem, hatların ve çağrıya yanıt veren operatörlerin yoğunluğu nedeniyle sağlıklı işlemeyebilmektedir.

İKİNCİ YÖNTEM:

İkinci yöntem ise internet üzerinden TC Kimlik Numarası ile alınan randevuları kapsamaktadır. Bu yöntem en sağlıklı olan olarak bilinmektedir.

İNTERNET ÜZERİNDEN MHRS HASTANE RANDEVU NASIL ALINIR?

Web'den randevu almak için; Daha önceden üyelik kaydınız yok ise "Randevu Al" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer üyeliğiniz mevcut ise kimlik numaranız ve şifrenizle istediğiniz hastane ve hekimi seçerek randevunuzu oluşturabilirsiniz.

mhrs ile ilgili görsel sonucu

AKILLI CİHAZINIZA MHRS MOBİL UYGULAMASINI İNDİREREK RANDEVU ALABİLİRSİNİZ

Akıllı cihazınıza MHRS Mobil uygulamasını indirerek "Yeni Üye" bölümüne giriş yaptıktan sonra bilgilerinizi girerek Üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

MHRS mobilde randevu almak için ise akıllı cihazınızın uygulama marketinden MHRS uygulamasını indirerek üyelik kaydınız yoksa oluşturabilir, var ise kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak randevunuzu alabilirsiniz.

MHRS MOBİL ile ilgili görsel sonucu

YAKINLARIM İÇİN MHRS HASTANE RANDEVUSU ALABİLİR MİYİM?

İşlemler T.C. Kimlik numarası üzerinden yapıldığından bütün aile fertleriniz için ayrı ayrı kendi Kimlik numaraları ve kimlik bilgileri ile hesap oluşturmanız gerekmektedir. İsterseniz aile fertleri için üye kaydı oluştururken hepsinde aynı mail adresi ve telefon numarasını kullanabilirsiniz.

Üyelik kaydı oluşturduğunuz aile fertlerinizin kimlik numarası ve parolası ile https://www.hastanerandevu.gov.tr , https://www.mhrs.gov.tr veya MHRS Mobil uygulamasından giriş yaparak aile fertleriniz için randevu alabilirsiniz. Bunun yanı sıra Alo182 çağrı merkezimizi arayarak da aile fertleriniz için randevu alabilirsiniz.

YORUMLAR 1
  • 6256 3 yıl önce Şikayet Et
    Mhrs de açılmıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…