Rüyada akvaryum görmek ne anlama gelir? Rüyada akvaryum görmenin tabiri...

Rüyada akvaryum görmek iyi şekilde yorumlanmaz. Rüyada görülen akvaryum, gören kişinin hayal kırıklığı ve üzüntü yaşayacağı anlamına gelir. Rüyanın yorumu akvaryumun görülme şekline göre farklılık gösterir. İçi balık dolu akvaryum kısmet olarak da yorumlanmaktadır. Rüyada akvaryum görmek ne anlama gelir?

Rüyada akvaryum görmek ne anlama gelir? Rüyada akvaryum görmenin tabiri...
Rüyada akvaryum görmek ne anlama gelir? Rüyada akvaryum görmenin tabiri...
GİRİŞ 09.04.2018 16:49 GÜNCELLEME 09.04.2018 16:49

Rüyada akvaryum görmek, genel olarak iyi şekilde yorumlanmaz. Rüya sahibi için hayal kırıklığı ve üzüntü anlamına gelir. Rüyasında akvaryum gören kişi en sevdikleri tarafından yarı yolda bırakılır, onların dost değil beş para etmez, üç kâğıtçı kimseler olduğunu öğrenir. Akvaryum sıkıntı ve problem şeklinde de tabir edilir.

Rüya sahibinin maddi durumunun yerinde olduğu zaman etrafının dolu olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet eder. Rüyada tatlı su balıkları ile okyanus balıklarını bir arada görmek, rüya sahibinin uluslararası bir iş yapacağına ya da yabancı iş adamları ile görüşeceğine yorulur.

rüyada balık görmek

RÜYADA AKVARYUMDA BALIK GÖRMEK

Rüyada akvaryumda balık görmek, hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin iş ve evlilik hayatında her şeyin yoluna gireceğine delalet eder. Kişi eğer iş sahibi ise işinde her zamankinden daha çok kazanç elde edeceğine, iş yerinde çalışan kişilerin sayısının artacağına ve bu sayede çok kişiye ekmek kapısı açacağına rivayet eder. Rüya sahibinin yeni bir ortaklık edineceğine, bu ortaklık ile şansının artacağına daha çok kazanç elde edeceğine, bu maddi kazancın da helal ve bereketli olacağına da tabir edilir. Bu bolluğun, kazancın ve bereketin de ömür sona erene kadar devam edeceğini işaret eder. Eğer rüya sahibi bekar ise, rüya sahibinin çevresinde bulunan ama hiç dikkatini çekmemiş bir kişi ile fazla zaman geçireceği ve belli bir süre sonra da aralarında duygusal anlamda bir bağ oluşacağını ve aradan çok geçmeden evlilik kararı alıp yeni bir yola gireceğini rivayet eder.  Bu yolda ise kararından pişman olmayacağını ve mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir hayat yaşayacağının habercisidir. Rüyada görülen akvaryumdaki balık ne kadar büyük ise rüya sahibine gelecek kısmet de o kadar büyüktür. 

boş akvaryum

RÜYADA BOŞ AKVARYUM GÖRMEK

Rüyada boş akvaryum görmek, rüyayı gören kişinin hayatında bir şeyleri gerçekleştirmek için çok çaba harcadığını, emek verdiğini, bunun için çok çalışıp çabaladığını fakat bu uğraşların maalesef bir işe yaramayacağını daha çok azmetmesi ve çalışması gerektiğini işaret eder. Rüya sahibinin istek ve arzularının bir süre daha erteleneceğini ve biraz daha emek ve çaba gerektiğini delalet eder. Bazı rüya alimlerine göre ise rüyada boş akvaryum görmek, rüyayı gören kişinin yaşamını çok boş yaşadığını, kimseye yararı olmadığını, bu kişinin sevap işlemesi ve çevresindeki insanlara yararı dokunan bir insan haline gelmesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Yani kişinin kendisini toparlaması gerektiği, yaşam tarzını değiştirmesi gerektiği ve kendini toplumdan soyutlamaması gerektiği yönünde bir haberci rüyadır. Rüyada boş akvaryum gören kişi evli ise, evlilik hayatında geçici problemler yaşayacağını, bu problemlerin kaynağının da incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten çok ufak sorunlar olduğunu bu nedenle de can sıkacağını fakat bu sıkıntının da kalıcı olmayıp kısa bir süre sonra atlatılıp unutulacağını rivayet eder. 

RÜYADA AKVARYUM ALMAK

Boş akvaryum rüya sahibinin aradığını bulamaması ve bu nedenle hüsrana kapılması anlamına gelirken dolu akvaryum kazanç ve güzel kısmetler almak şeklinde değerlendirilir.

RÜYADA AKVARYUM BALIĞININ ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüya sahibinin maddi kaynaklarının tükenmesine ve darlığa düşmesine delalet eder. Rüya sahibi düşünmeden adım attığı için varını yoğunu hiç farkında olmadan tüketecek, hala zenginlik içinde olduğunu düşündüğü bir zamanda beş parasız kaldığını fark edip, büyük bir şok yaşayacaktır.

RÜYADA AKVARYUMDA BALIK BESLEDİĞİNİ GÖRMEK

Becerikli ve yetenekli bir insan olduğunuzu simgeler. Yakında bazı becerileriniz sayesinde insanların takdirini ve hayranlığını kazanabilirsiniz. Size ağır sorumluluklar yükleyen biri hayatınızdan çıkabilir. İş hayatınızda ise yükseliş kaçınılmaz. Yardımınızın dokunduğu insanlar size gelecekte güzel fırsatlar sunabilirler.

balık

RÜYADA AKVARYUM BALIĞI YUTMAK

Sağlığına kavuşmak ya da her zaman sağlıklı olmak şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin hastalığının ilacını bulmasına hasta değilse de hayatı boyunca hiçbir ciddi hastalığı olmayacağına işaret eder.

RÜYADA AKVARYUM CAMININ KIRILMASI

Rüya sahibinin içinden gelmediği bir davete yada gösteriye mecburi olarak gitmesi ve halinden memnunmuş gibi tavırlar takınması olarak işaret edilir. Kişinin  iş hayatında olmasını istemediği varlığına bile tahammül edemediği bir kimseyle zoraki olarak aynı ortamda bulunması ve aynı havayı teneffüs etmesi olarak görülen rüyadır.Farklı olarak ta Cam kırılması  rüya sahibinin hayatında kritik bir dönemin yaşanacağına alamet eder. Kişinin yeni kararlar alacağı, radikal işler yapacağı, birileri ile kesin olarak sonsuza kadar yollarını ayırırken birileri ile de sonsuza kadar bir araya gelmek için adım atacağı anlamına gelir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?