Rüyada altı parmak görmek ne anlama gelir? Rüyada altı parmak görmenin tabiri...

Rüyalarda büyük hikmetler ve mesajlar vardır. Bu sebeple gördüğümüz rüyanın anlamını araştırırız. Rüyada altı parmak görmek, rüya sahibinin kısmetinin ve şansının açık olacağına, bolluk ve bereketli bir yola gireceğine delalet eder. Rüya da altı parmak görmek hayırlı bir işe veya bir kısmete yorumlanır. Rüyada altı parmak görmek ne anlama gelir sizler için araştırdık...

Rüyada altı parmak görmek ne anlama gelir? Rüyada altı parmak görmenin tabiri...
Rüyada altı parmak görmek ne anlama gelir? Rüyada altı parmak görmenin tabiri...
GİRİŞ 02.05.2018 15:18 GÜNCELLEME 02.05.2018 15:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüyada altı parmak görmek hem bahtınızın hem de kısmetinizin açık olacağına , işlerinizin yoluna gireceğine, beklemediğiniz bir yerden toplu miktarda para elde edeceğinize, büyük kazançlar sayesinde tüm sıkıntılardan kurtulacağınıza, aile içerisinde yaşanan tatsız olayların bundan sonra son bulacağına, maddi açıdan kimseye muhtaç olmayacağınıza yorulur.

RÜYADA PARMAK GÖRMEK

 

 

Rüyada parmak görmek, erkek evlada, bol kazanca ve zenginliğe işaret eder. Rüyada parmak görmek, kişinin erkek çocuğunun olacağına, maddi açıdan yüksek miktarda gelir sağlayacağına ve zengin olacağına tabir edilir. Rüyada parmak görmek ve parmağın yanması ise hatalara işaret eder. Rüyada parmağının yandığını gören kişinin yanlış bir davranışta bulunacağına işaret eder. Rüyada ince ve zarif parmaklar görmek ellerini kullanarak sanat yapan ve maddi kazancını bu yoldan sağlayan kişiye, iş hayatında yapacağı çalışmalardan yüksek kâr elde edecek olan iş adamına ve güzel konuşma ya da güzel yazma konusunda yetenekli olan kişiye tabir edilir.

ayak parmağı

RÜYADA AYAK PARMAKLARINI GÖRMEK

Rüyada ayak parmaklarını görmek maddi kazancın çoğalmasına, bolluğa ve rahatlığa işaret eder. Rüyada ayak parmaklarını gören kişinin hayatının yolunda gideceğine, iş hayatında güzel bir döneme gireceğine, iyi miktarda kazanç elde edeceğine ve mal sahibi olacağına tabir edilir.

RÜYADA YARALI PARMAK GÖRMEK

Rüyada yaralı parmak görmek sıkıntıya işaret eder. Rüyayı gören kişinin kötü olaylar yaşayacağına, üzüleceğine ve zor günler geçireceğine delâlet eder.

parmak kesilmesi

RÜYADA PARMAKLARIN KESİLDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada parmakların kesildiğini görmek, rüyada görülen parmağa göre tabir edilir. Rüyada başparmağın kesilmesini görmek bir yolculuğa çıkmaya, işaret parmağının kesilmesini görmek din açısından sorumlulukların ve vazifelerin yerine getirilmesine, orta parmağın kesilmesini görmek hükümetin başında bulunan kişinin vefat edeceğine, yüzük parmağının kesilmesini görmek maddi zarara uğramaya ve sıkıntıya, serçe parmağın kesilmesini görmek ise rüya sahibinin torununun vefat edeceğine işaret eder. Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek ise rüya sahibinin işini kaybedeceğine ve hayat şartlarının olumsuz bir şekilde etkileneceğine tabir edilir.

RÜYADA PARMAKLARIN KISALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada parmakların kısa olduğunu görmek din konusundaki sorumlulukların ve ibadetlerin yerine getirilmediğine ya da düzensiz bir şekilde yapıldığına işaret eder.

RÜYADA PARMAĞIN KOPTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada bir insan ya da hayvan tarafından parmağının ısırıldığını ve koptuğunu görmek, rüyayı gören kişinin hayatı boyunca utanacağı bir işin içine karışacağına işaret eder. Rüyada parmak koptuğunu görmek ayrıca görülen parmağa göre de tabir edilir. Rüyada başparmağın koptuğunu görmek aile büyüklerinden ya da devlet büyüklerinden birinin vefat edeceğine işaret eder. Rüyada işaret parmağının koptuğunu görmek işlerin yolunda gitmeyeceğine ve yapılacak yolculuklardan hayır görülmeyeceğine delâlet eder. Rüyada yüzük parmağının koptuğunu görmek maddi açıdan zarara uğramaya, darlığa düşmeye ve sıkıntı verecek olaylar yaşamaya işaret eder.

parmak izi

RÜYADA PARMAK İZİ GÖRMEK

Rüyada parmak izi görmek yasal olmayan bir işin içinde olmaya ve bu durumun farkında olmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin kefil olduğu ya da borç verdiği biri yüzünden sorun yaşayacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret ettiği gibi şüpheli bazı olaylarla karşılaşmaya da tabir edilir. Rüyada kendi parmak izini görmek ise başarıya delalet eder.

RÜYADA PARMAĞIN ISIRILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada parmaklarının ısırıldığını görmek ciddi bir hastalığa ve ölüme işaret eder. Rüya sahibinin yakınlarının da başına gelecek kötü olaylara, kaza ve belalara tabir edilir.

RÜYADA KESİK PARMAK GÖRMEK

Rüyada kesik parmak görmek hayal kırıklığına ve üzüntüye işaret eder. Rüyada kesik parmak gören kişinin umut içinde olduğu işlerden istediği sonucu alamayacağına, beklentilerinin boşa çıkacağına, hayal kırıklığı hissedeceğine, yaşadıklarından kötü etkileneceğine ve kendine olan güvenini kaybederek işlerden geri duracağına işaret eder.

RÜYADA BEŞ PARMAK GÖRMEK

Rüyada elin beş parmağını görmek kısmete, kazanca, mevkiye ve başarıya tabir edilir. Rüyayı gören kişinin özellikle sanat alanında önemli işler yapacağına, kendi emek ve başarısıyla yükseleceğine, kimseye muhtaç olmadan hayatını sürdüreceğine işaret eder.

YORUMLAR 1
  • yaren 5 yıl önce Şikayet Et
    Ruyamda ayağimin serçe parmağinda 6 bas parmak vardi bu ne demektir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!