Rüyada ameliyathane görmek ne anlama gelir? Rüyada ameliyat görmek tabiri

Rüyada ameliyathane görmek, genel anlamıyla hayra yorulan bir rüyadır. Rüyada ameliyat ve ameliyathane gören kişinin hayatında ciddi anlamda bir sorun çıkmaz, tehlikeden uzak ve huzurlu bir hayatı olur. Peki, farklı durumlara göre rüyada ameliyathane görmek nasıl yorumlanır? İşte, rüyanın ayrıntılı tabiri...

Rüyada ameliyathane görmek ne anlama gelir? Rüyada ameliyat görmek tabiri
Rüyada ameliyathane görmek ne anlama gelir? Rüyada ameliyat görmek tabiri
GİRİŞ 27.02.2019 16:08 GÜNCELLEME 27.02.2019 16:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüyada ameliyathane görmek, sıkıntıların aşılacağına ve kişinin mutlulukla huzurla bir ömür yaşayacağına delalet eder. Rüyasında ameliyathane gören kişi kaldırmayacağı bir yükle imtihan olmaz, zorlukların üstesinden gelebilecek kudrete sahip olur. Doğru kararlar, güzel haberler ve huzurla yaşayacağı bir hayata sahip olur. Rüyada ameliyathane gören kişinin sağlığı oldukça yerindedir ve bu şekilde devam edecektir. Peki, rüyada ameliyat olmak nasıl yorumlanır? Rüyada ameliyat görmenin farklı tabirleri sizlerle...

Rüyada ameliyathane görmek; rüyada kendisini bir ameliyathanede gören kimsenin hayatında beklenmedik olumlu gelişmeler olacaktır. Var olan derdini, sıkıntısını aşacak ve hayatında da büyük sıkıntılarla karşılaşmayacaktır. Ayrıca rüya sahibinin dostunun derdiyle dertlenen iyi bir insan olduğuna ve iyi bir sırdaş olarak dert ortağı olmasına işaret eder. Bunun yanında, rüya sahibinin, resmi kurumlar ile ya da özel şirketler ile ilgili gizli belgelere ve bilgilere sahip olduğuna yorumlanır. 

 

 

Rüyada ameliyathane görmek

Rüyada ameliyat olduğunu görmek; rüyada ameliyat olduğunu gören kişi hayatında daima hayır görecek ve derdinden, sıkıntısından kurtulacaktır. Rüya sahibi huzurlu, mutlu olacak ve ağzının tadını kaçıracak bir durumla karşılaşmayacaktır.

Rüyada ameliyat edilmenin bir diğer tabirine göre, rüya sahibi aşık olacak ve duygularına karşılık veren bu kişiyle mutluluğun kapılarını aralayacaktır. Onu hayatına giren bu kişi ile güzel günler beklemektedir. 

Rüyada ameliyat esnasında kan çıktığının görülmesi; tabiri tamamen değiştirir. Rüyada kan görmek, Rüyada kan görmek genel hatlarıyla haram bir işe bulaşma olarak yorumlanmaktadır. Eğer kişi yaptığı bir kötülükten dolayı kendini suçlu hissediyorsa bu kan onun vicdanının dışa vurumudur. Çok fazla kanın çıktığının görülmesi anne, baba veya evlattan gelebilecek bir yardımın kesilmesi manasına gelmektedir. Her hangi bir yaradan dolayı olmamak koşulu ile vücuttan kan çıktığını gören kimse eğer fakir ise zengin olmaya, zengin ise fakir olmaya doğru gideceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada birini ameliyat ettiğini görmek; Rüyada bir kişiyi ameliyat ettiğini gören kimse, aşk ve evlilik hayatında mutlu olur. Beraber olduğu kişiden yana çok şanslıdır ve onunla daimi mutluluğa erişecektir. Özel hayatında mutluluğu tadacak rüya sahibi hayırlı izdivaca kapı açacaktır. Rüyada ameliyat ettiğiniz kişi tanıdığınız ise, bu kişiye iyiliğiniz dokunacaktır. 

Rüyada ameliyat olmak

Rüyada ameliyat masasında öldüğünü görmek; göründüğü gibi korkutucu bir anlama işaret etmez. Rüyasında ameliyat masasında öldüğünü gören kişinin ömrü uzun olur.

Rüyada ameliyat neşteri görmek; rüya sahibinin, eş, dost ya da akrabalarından birinin hafif bir şekilde yaralanacağına ve bu olaydan rüya sahibinin çok etkilenip üzüleceğine işaret eder. 

Rüyada ameliyat eldiveni görmek; rüyada ameliyat görmenin hayırla yorumlanmasına rağmen rüyada ameliyat eldiveni görmenin yorumu oldukça farklıdır. Rüyada ameliyat eldiveni görmek; rüya sahibinin yapacağı işlere, kazanacağı paralara haram karışacağı anlamını taşır. Rüya sahibi sıkıntıya düşecek ve maddi manevi kayıplara uğrayacağı bir döneme girecektir, şeklinde yorumlanır.  

Rüyada hastane

RÜYADA AMELİYAT GÖRMENİN DİNİ TABİRİ

İhya tabirine göre: Ameliyat olmak sırların açığa çıkmasına, Ameliyathane görmek kendisinde gizli bilgiler bulunan birine delalet eder.

Molla Cami'nin yorumuna göre: Rüyada herhangi bir yerinden usulüne uygun olarak ameliyat olduğunu gören kimsenin, bir büyüğünden veya büyük bir alimden maddi veya manevi olarak fayda ve menfaat göreceğine işaret eder.

Diyanet rüya tabirlerine göre: Bir kimsenin rüyasında kendisini bir ameliyathanede görmesi; sağlığının gayet iyi olduğuna delildir. Kişinin rüyasında ameliyat edildiğini görmesi; yeni bir gönül macerası geçireceğine, kendisi bir doktor olarak bir başkasını ameliyat ettiğini görmesi; bulunduğu mahallede ona aşık olan ve her gün yoluna çıkan bir genç bulunduğuna işaret eder. Bir başka yoruma göre de; kişinin rüyasında bir hastayı ameliyat ettiğini görmesi kendisine verilen bir görevi yerine getirmeye çalıştığına, ameliyatı tamamladığını görmesi; rüya sahibinin başladığı işi başarı ile bitireceğine yorumlanır. Rüyanızda ameliyat edildiğinizi veya bir başkasını ameliyat edilirken görmeniz; yakında başınıza hiç beklemediğiniz bir musibetin geleceğine veya yakınlarınızdan birisinin bir belaya maruz kalacağına, bunun için de gayet dikkatli olmanız gerektiğine işaret eder.

YORUMLAR 1
  • Nevin hayırlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda kalp ameliyatına gireceğim görüyorum ameliyat öncesi şahadet getiriyorum narkoz veriliyor Ayetel Kürsi de okuyup ameliyata gireyim diye düşünüyorum ama narkozun etkisiyle uyu kalıyorum bir de şah adetten sonra kelime-i tevhid de getiriyorum rüyanın anlamı ne demek yorumlarsanız teşekkür ederim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Maskeli hırsızların filmleri aratmaya kuyumcu soygunu kamerada!
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...