Rüyada altın bilezik görmek iyi midir kötü müdür, altın neye yorulur?

Rüyada altın bilezik görmek, rüya sahibi için hayırlı işlere vesile olmasını sağlayacağı yönünde tabiri bulunmaktadır. Öte yandan rüyada altın bilezik görmenin farklı başlıklar altında birçok anlamı da içerisinde barındırdığı da görülmektedir. Peki, rüyada altın bilezik görmek ne anlama gelir? İşte, rüyada altın bilezik görmenin detaylı tabiri...

Rüyada altın bilezik görmek iyi midir kötü müdür, altın neye yorulur?
Rüyada altın bilezik görmek iyi midir kötü müdür, altın neye yorulur?
GİRİŞ 05.11.2019 14:50 GÜNCELLEME 27.03.2023 17:00

Rüyada altın bilezik, pek çok rüya sahibi tarafından sık bir şekilde görülen ve anlamı sorgulanan rüyalar arasındaki yerini almaktadır. Rüyada altın bilezik görmek, rüyayı gören kişinin cinsine, altın bileziğin şekline, altın bileziğin kimde ve ne şekilde görüldüğüne göre tabiri farklılıklar gösterebilmektedir. Örneğin rüyada altın bileziği gören kişi bekar bir kadınsa, evlilik akti gerçekleştireceğine delalet etmektedir. Aynı şekilde rüyada altın bileziği gören kişi bekar bir erkek içinse; dara düşmesi, keder ve üzüntü şeklinde tabir edildiği görülmektedir. Rüyada altın bilezik görmenin tabirini detaylı olarak incelediğimizde; miras ve yüklü bir para elde edeceğinizin göstergesi olarak yorumlanmaktadır. Diğer yandan rüyada altın bilezik görmek hayırlı gelişmelere ve çocukla da tabir edilmektedir. Rüyada altın bilezik makam sahibi kişilerin mertebesine yaklaşmaya, tüm dikkatleri üzerinde toplayan kişi olmaya, güzelliğe, estetiği ve zerafete işaret etmektedir. İşte, rüyada altın bilezik görmenin detaylı tabiri sizlerle...

RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMENİN TABİRİ...

Rüyada altın bilezik bir miras veya yüklü bir paraya kavuşacağınıza, bilezik çıkarmak arkadaşlarınızla aranızda çıkacak bir soruna işarettir. Rüyada bir kadının bilezik takması rızkın bol olduğuna ve mutlu bir haber alacağınıza işarettir. Rüyada bilezik görmek; hayırlı işlere ve erkek çocuğa da işaret eder. Bilezikler eğer altın veya gümüşten olursa, izzet sahibi kimselere yaklaşmaya mal ve güzelliğe işaret eder. Kadınlar için bilezik, sahip olacakları nimet ve sevinçtir.Rüyada altın bilezik taktığını görmek, rüya sahibinin eline geçecek bir mirasa yorumlanır. Rüyada ölen bir kişide bilezik görmek; ölenin ruhunun huzur içinde olduğuna işarettir. Eğer bilezik ölüler üzerinde görülse o ölülerin cennette olduklarına işaret eder.

Rüyada altın bilezik görmek erkek için aynı şekilde yani hayırlı olarak ifade edilmez. Rüya sahibi için sıkıntı ve ağırlık anlamına gelir. Kişinin içine düşeceği güçlük olarak tabir edilir. Erkeğin, rüyada elinde bir bilezik bulunduğunu görmesi, onun elinin darlığına işaret eder.

altın

Rüyada Altın Bilezik Taktığını Görmek

Rüyada altın bilezik takmak kadın ya da erkek fark etmeksizin hayırlı olan şeylere delalet eder. Rüya sahibi herkes tarafından sevilen ve saygı gören kişidir ama en çok da hayat arkadaşı olacak kişiden hayır görecektir. Sevgilisi, nişanlısı ya da eşi kendisini el üstünde tutacak, her türlü ayıbını örtecek ve eksik olan yanlarını tamamlayacaktır.

Rüyada Altın Bilezik Bulmak

Büyük bir kısmet almak anlamına gelir. Rüya sahibi evlilik teklifi alabilir, güzel bir birlikteliğe başlayabilir, sevgilisi ile nişanlanabilir ya da maddi anlamda bir kazanç elde edebilir.

Rüyada Altın Bilezik Hediye Almak

Rüya sahibinin çalışmasına gerek kalmadan alacağı bir mal ya da toplu paradır. Rüyasında altın bilezik aldığını gören kişiye ortak bir maldan ya da paradan pay düşecek demektir.

Rüyada Altın Bilezik Kırılması

İyi şekillerde tabir edilmez. Hastalık ve yokluk anlamına gelir. Rüya sahibinin ölümcül olmayan bir hastalığa yakalanması ve bir süre tedavi görmesi şeklinde tabir edilir. Aynı zamanda da maddi olarak zor günlere yorulur.

Rüyada Birinin Koluna Altın Bilezik Takmak

Bir kimsenin menfaatini korumaya yönelik bir iş yapmaya, ona kazanç sağlama imkanı sunmaya ve maddi olarak kendisine güç vermeye delalet eder. Rüyada birinin koluna burma altın bilezik takmak, rüyayı gören kişinin kendisi adına şeref addettiği bir davranışta bulunması ve deyim yerindeyse bunun için koltuklarının kabarması demektir. Rüyada birinin koluna sahte bilezik taktığını görmek, bir durumu kotarmak ya da bir olayı idare etmek için beyaz yalanlar söyleneceği anlamına gelir. Birinin koluna beyaz altından yapılmış bilezik takmak, bir tercihinden ötürü yanlış değerlendirilemeye, dedikoduya maruz kalmaya ama çok geçmeden haksızlık yapan kişilerin hatalarını farkederek mahçup olmalarına yorulur.

Rüyada Altın Bilezik Saklamak

Rüyayı gören kişinin varsa yatırımları, birikimleri ve variyeti hakkında çok ağzı sıkı olduğuna, kimseye gelirinden bahsetmediğine ve bu konular üzerinde konuşmaktan da hiç hoşlanmadığına alamet eder. Rüyada anne babadan altın bilezik saklamak, özel hayattan yana sessiz sedasız adımlar atmaya, rüyada eşinden altın bilezik saklamak, ileride yaşanacak bir anlaşmazlık nedeniyle bir ayrılık söz konusu olursa diye kendini güvenceye almak adına para biriktirmeye yorulur. Rüyada yastık altında altın bilezik saklamak, gizlice yapılmak istenen bir işi eline yüzüne bulaştırmaya ve bu nedenle herkesin duymasına sebep olmaya delalet eder.

Rüyada Kendine Altın Bilezik Takıldığını Görmek

Rüyada anne tarafından kendine altın bilezik takıldığını görmek, anneden öğrenilecek işe yarar ve zamanında kendisinin tecrübe ettiği için çok işe yarayacak bazı detaylara, bilgilere, doğrulara ve gerçeklere alamet eder. Rüyada baba tarafından kendine altın bilezik takıldığını görmek, onun şanına, onuruna, soyadına ve namına layık bir hayat sürmek için kendisinden gelecek nasihatlere ve bu nasihatleri dikkate almaya işaret eder. Rüyada akraba tarafından kendine altın bilezik takıldığını görmek, rüya sahibinin ihtyaç duyduğu bir anda iyi niyetli bazı insanlar tarafından teselli edilmesi demektir.

altın

Rüyada Altın Bilezik Düşürmek

Bir işte başarısız olmak nedeniyle gelir kaybı yaşamak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin ticarete atılmak için yaptığı hamlenin doğru olmayışı nedeniyle ticarette tutunamamasına yorulur. Rüyada altın bileziği evde düşürmek, çabuk hallolacak bir sorun ya da hemen geçecek bir hastalıktır. Rüyada altın bileziği dışarda düşürmek, meşakkate düşmeye işaret eder. Rüyada altın bilezik düşürmek ve bulamamak, bir dikkatsizlik nedeniyle emeğin helak olması demektir. Rüyada altın bilezik düşürmek ve sonra bulmak, rüya sahibinin tabiri caizse yüreğini ağzına getirecek bir gelişmeden ders almasına bu sayede daha dikkatli, özenli ve temkinli davranmasına alamet eder.

Rüyada 3 Altın Bilezik Görmek

Rüyada kuyumcuda 3 altın bilezik görmek, maddi değeri büyük bir mala ya da eşyaya imrenmek ve ona sahip olmayı istemektir. Rüyada kolunda 3 altın bilezik görmek, meslekten yana zengin olmak yani birden fazla iş yapabilme yeterliliğine ve bilgisine sahip olmaktır. Rüyada başkasının kolunda 3 altın bilezik görmek, rüya sahibinin makamı, statüsü, konumu, güzelliği (yakışıklılığı),başarısı ve zenginliği konusunda onun yerinde olmak istediği bir kimsenin varığına yorulur. Rüyada 3 sahte altın bilezik görmek, bir düşünce, öngörü ya da tahmin konusunda yanılmak anlamına gelir.

Rüyada Kırık Altın Bilezik Görmek

Bir şansı kıl payı kaçırmaya ya da bir kısmeti dakika farkıyla alamamaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin yer  ya da zamanlama nedeniyle sahip olamayacağı nasibidir. Rüyada kırık altın bileziği yapıştırmaya çalışmak, bir konuda beyhude nefes tüketmeye ve üzerinde uzun uğraşlar vermeye yorulur. Rüyada kırık altın bilezik satmak, zararına bir iş yapmaya ve borcunu kapatmak için elindekileri neredeyse yok pahasına satmaya işaret eder. Rüyada birine altın bilezik hediye vermek, rüya sahibinin yapacağı bir işin ya da alacağı bir malın kimseler tarafından beğenilmemesi ve tercihinden ötürü insanların kendisini eleştirmesi anlamına gelir.

Rüyada Altın Bilezik Çaldırmak

Rüyada altın bilezik çaldırmak, güvenilen bir kimseden darbe yemeye ya da rüyayı gören kişinin kendi hatası olarak kabul edeceği bir durumu yaşamak ya da tatsız bir olayın muhatabı olmak zorunda kalacağına delalet eder. Rüyada altın bilezik seti çaldırmak, yılların birikimine ya da çalışmasına yazık edecek bir işe girmek ve iflasa uğramak demektir. Rüyada hediye olarak gelen altın bileziği çaldırmak, rüyayı gören kişinin başına, kendisinde hatrı büyük olan bir kimseye söyleyemeyeceği ve o kişiyle doğrudan alakalı olduğu için öğrenmesi durumunda o kimseyi kırmaktan, üzmekten ya da kaybetmekten korkacağı bir iş gelmesi demektir.

Rüyada Topraktan Altın Bilezik Bulmak

Rüyayı gören kişinin kutsal saydığı ve çok değer verdiği bir insandan ya da bir bir yerden gelecek kolay rızık anlamına gelir. Tamamen şansa bağlı bir nasibi yemek demektir. Rüyada  topraktan sahte altın bilezik bulmak, kısa yoldan kalkınmanın yollarını aramaya ve bu konuda pratik ve işe yarar bilgilere ulaşmaya çalışmaya fakat sonunda çalışmadan kazanmak diye bir gerçek olmadığını anlamaya yorulur.

Rüyada Bebeğin Kolunda Altın Bilezik Görmek

Haneye gelecek bir aile bireyinin ya da misafirin beraberinde getireceği hayır, iyilik, güzellik ve uğur anlamına gelir. Gelişiyle hayatı tümden ve olumlu şekilde değiştirecek bir insanın varlığıdır. Rüyada bebeğin kolunda haddinden büyük bir altın bilezik görmek, kendisinden beklenmeyecek bir kimsenin göstereceği üstün başarılar demektir. Bu kişi aileden olup özellikle de mesleğinde umulmayacak kadar üstün özelliklere sahip olacak ve yükselecektir. Rüyada bebeğin kolunda dar ve küçük bir altın bilezik görmek, aileden birinin başarı gösteremeyeceği bir alanda iş yapma konusunda ısrarcı olacağına işaret eder.

Rüyada Yamuk Altın Bilezik Görmek

Bir yetenek sınavında ya da bir meslek dalında istenilen performansı gösterememeye bu nedenle üzülmeye, hüsrana uğramaya ve kendini aileye, eşe dosta ve çevreye karşı rezil olmuş hissetmeye yorulur. Rüyada yamuk altın bilezik takmak, eksiklere ve yanlışlara rağmen kariyerinde ilerlemeye ve yetersizliğinden utanmak yerine kendini olabildiğince geliştirmek için çabalamaya alamet eder. Rüyada birine yamuk altın bilezik takmak, eldeki yetersiz imkanlardan hiç gocunmadan yine de eşi dostu mutlu etmeye çalışmak ve bu konuda kimilerinden takdir görmek, kimilerinden de tepki almak demektir. Rüyada kendine yamuk altın bilezik takıldığını görmek, bir beklentinin karşılığında hoşnutsuz olunacak ve memnun kalınmayacak bir sonuçla karşılaşmaya, mutsuz olmaya ve yüzünün asılmasına işaret eder.

altın

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...