Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri!

Fox TV ekranlarında Ana Haber Bülteni sunuculuğu üstlenen Fatih Portakal, 36. Olağan Kurultay'ına hazırlanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert bir eleştiride bulundu. Fatih Portakal, büyük kurultay için hazırlık sürecinde olan Kılıçdaroğlu'nu eleştirinin merkezine alarak, CHP'de değişimin şart olduğu şeklinde ifadelere yer verdi.

Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri!
Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri!
GİRİŞ 02.02.2018 22:43 GÜNCELLEME 02.02.2018 22:43
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Gazeteci ve sunucu Fatih Portakal dün akşam Fox TV Ana Haber Bülteninde, 36. Olağan Kurultay'ına hazırlanan CHP'ye sert eleştirilerde bulundu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Portakal, siyasette yalnızca iyi olmanın yetersiz olduğunu, bununla da birlikte iddia ortaya koymak gerektiği vurgusunu gerçekleştirdi. Öte yandan Fatih Portakal, ana muhalefet sorunu olduğu için AK Parti'nin seçimlerden lider çıktığını  belirterek, CHP'de değişim zamanı geldiğinin eleştirisine yer verdi. İşte, Fatih Portakal'ın Fox TV Ana Haber Bülteninde gerçekleştirdiği o açıklamalar...

''KILIÇDAROĞLU PARTİDE BİR ŞEYLER YAPAMIYOR!''

 

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bundan önceki kaybettiği seçimleri hatırlatan Portakal, “Siyasette iyi olmak yetmiyor. İddia ortaya koymak gerekiyor. Ana muhalefet sorunu olduğu için AK Parti’nin seçimlerden lider çıktığını görüyoruz. CHP’de artık değişim zamanı geldi inanın bana. Bir zamanlar Deniz Baykal o koltuktan gitmezdi şimdi Kemal Kılıçdaroğlu. O da ekibiyle oraya oturmuş. Bir şey yapabilen bir lider de değil açıkçası” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 24
  • Bertan Erdenk 6 yıl önce Şikayet Et
    İlk önce kendin daha iyisini yaparsın veya yapacağını İddaa edersin ki bunun sonu yapmaktan geçer,o zaman başkasını eleştirirsin.Siz Fatih bey kibritin yanmayan ucunda istediğinizi savunuyor istediğinizi eleştiriyorsunuz.Siz ve sizin gibi sadece konuşarak kendine pay çıkarmaya çalışan insanlara artık prim vermiyor bu millet.emin olun herkesin en az sizin kadar aklı var.
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    portakal gecsin kk nin yerine
    Cevapla
  • ,Dilek 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen geç portakal CHP nin başına
    Cevapla
  • Ali Yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    Birileri düğmeye basmış anlaşılan. Kim gelirse gelsin değişen tek şey koltuktaki milli değerlere zıt kişiler olacak...
    Cevapla
  • aziz 6 yıl önce Şikayet Et
    portakal kemalcigime karisma biz onu orda gordukce mutlu oluyoruz.cok rahatsizsan sen spikerligi birak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?