Rüyada üzüm bağı görmek ne anlama gelir? Rüyada üzüm bağı görmenin tabiri...

Rüyada üzüm bağı görmek aile ile tabir edilir. Rüyada görülen üzüm bağı hane içindeki rızka, mutluluğa ve huzura delalet eder. Rüyalara net bir şekilde yorum yapılabilmesi için kişinin rüyalarını iyi şekilde analiz etmesi gerekir. Rüyada üzüm bağı görmek nasıl tabir edilir?

Rüyada üzüm bağı görmek ne anlama gelir? Rüyada üzüm bağı görmenin tabiri...
Rüyada üzüm bağı görmek ne anlama gelir? Rüyada üzüm bağı görmenin tabiri...
GİRİŞ 03.05.2018 16:44 GÜNCELLEME 03.05.2018 16:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüyada üzüm bağı görmek, aile ile tabir edilir. Bazı yorumculara göre evin annesine işaret eder. Evdeki erkeklerin hizmetini gören, evi çekip çeviren, yeri geldiğinde içeride, yeri geldiğinde dışarıda çalışan, bazen hem anne bazen de hem baba olan fedakâr bir kadının varlığı ile tabir edilir. Rüyada üzüm bağı görmek, hane içindeki rızka, uyuma, mutluluğa, huzura ve sevgiye delalet eder.

Bereketin çok olduğu bir dönemi de simgeleyen rüya, başka kişilere de ekmek kapısı açan birini simgeler. Üzüm bağında üzüm varsa bu durumda çok zengin bir hayata kavuşulur. Henüz üzüm yoksa, yapılan tüm girişimlerin ve yaşanan gelişmelerin kişinin amacına hizmet ettiğini ve sabır sonunda isteklerin çok büyük bir şekilde gerçek olacağını gösterir.

 

 

üzüm

RÜYADA ÜZÜM GÖRMEK

Maddi konulardaki sıkıntıların artık biteceğine ve talihte ciddi bir açıklık olacağına tabir edilir. Üzüm salkımlar halinde görülüyorsa toplu para anlamına gelir. Eğer bir bağ dolusu üzüm görülüyorsa bu durumda rüyayı gören kişi beklemediği bir miras sayesinde hayatını değiştirecek olaylar yaşar ve varlıklı biri haline gelir. Rüyada tek üzüm görmek ise kişinin kazancının her zaman az olduğunu ancak helal lokma yediğini gösterir. Olgunlaşmamış üzüm ise üzücü bir haber ve gözyaşı alametidir.

RÜYADA ÜZÜM SALKIMI GÖRMEK

Rüyada üzüm salkımı görmek, hayırlı ve müjdeli haberlere, güzel gelişmelere tabir edilir. Herkesi mutlu edecek bir olayın yaşanacağına ve yüzlerin gülerek, mutluluktan ağızların kulaklara varacağına delalet eder.

RÜYADA ÜZÜM YEMEK

Hasta biri böyle bir rüya görürse iyileşir, hamile bir kadın görürse ikizi olur. Hayırlı bir rüyadır ve üzüm yiyen kişi, dünya nimetlerinden sonuna kadar faydalanıp mutlu bir hayat sürer. Sağlığın ve bereketin habercisi olduğu gibi, kişinin helal kazancını daha da artıracağı anlamına da gelir.

RÜYADA ÜZÜM BAĞI SATIN ALMAK

Rüyada üzüm bağı satın almak, muradına ermek anlamına gelir. Rüya sahibinin hayatındaki en büyük mutluluklardan birini yaşayacağına ve sevdiğine kavuşup, onunla bir daha hiçbir şartta ve koşulda ayrılmamacasına kenetleneceğine işaret eder.

siyah üzüm

RÜYADA SİYAH ÜZÜM GÖRMEK

Rüyada siyah üzüm görmek, üzerinden uzun zaman geçmiş ve zamana bırakılmış olan bir konunun, olumlu şekilde sonuçlanacağını göstermektedir. Bir yatırım söz konusu olabileceği gibi, dargınlıkların son bulması şeklinde de anlaşılabilir. Bunun yanı sıra, yakınınız olan bir kişiden ricanız ve isteğiniz de akla gelmelidir. Bu kişi tarafından size verilen katkı, başarılı olmanızı ve isteğinizin gerçekleşmesini sağlayacaktır. Rüyayla ilgili yorumlardan bir diğeri de hamilelik haberidir. Uzun süredir beklenen bu haber, sizi oldukça mutlu edecektir. Bu konu sizinle de çok yakınınızdaki kişilerle ilgili olmaya uygundur.

RÜYADA SİYAH ÜZÜM YEDİĞİNİ GÖRMEK

Bir kişinin makamına gelmek, başarısını sahiplenmek, istemediği halde desteğini almaya kalkmak şeklinde yorumlanmaktadır. Bu açıdan, hayırlı bir şekilde anılmayan rüyalardan sayılır. Bu haksızlık durumu, bir çok olumsuz meseleyi de gün yüzüne çıkarması açısından önemlidir.

RÜYADA SİYAH ÜZÜM TOPLAMAK

Yolculuklarınızın sonunda güzel haberler alınması şeklinde yorumlanmaktadır. Bir seyahat sonrasında alacak olduğunuz haberlerin, gelecekle ilgili planlarınızı müjdelediğine delalettir. Güzel rüyalardan olan ve hayırlı sonuçlar bulunan bu rüyanın diğer bir anlamı da iyilik yapmaktır.

RÜYADA SİYAH ÜZÜM AĞACI GÖRMEK

Sizin için olumsuz olduğunu düşündüğünüz bazı konularda, hayrın ortaya çıkmasına yorulmaktadır. Daha önceleri pişmanlık duyduğunuz ve mutsuz olduğunuz bu gelişmeler, şimdi oldukça güzel bir dönem yaşamanıza sebep olacaktır. Rüyanın genel bir özeti yapılırsa, “hayırda bulunan şer” durumu akla gelmelidir.

RÜYADA BİRİSİNİN SİYAH ÜZÜM YEDİĞİNİ GÖRMEK

Bu kişinin tanıdık olması durumunda, ona karşı bazı ön yargılarınızın olduğuna ve kısa sürede bunların ortadan kaybolacağına işarettir. Rüyanızda görmüş olduğunuz kişi tanımadığınız birisiyse ise size karşı olan ön yargıların yok olacağına delalettir. Bu durumun yaşanması için samimi bir görüşmenin olması gerekmektedir.

üzüm

RÜYADA ASMA GÖRMEK

Rüyada asma görmek, üzüm bağı görmekle aynı şekilde tabir edilir.Elleri yaşam üreten, canını dişine takıp yine de var eden, ailesine karşı hiçbir sorumluluğunu aksatmayan bilakis gerekenden fazlasını yapan bir kadına tabir edilir.

RÜYADA BAĞ BOZUMU GÖRMEK

Rüyada bağ bozumu görmek iyi değildir. Rüya sahibinin hayatını zorlaştıracak, işlerini güçleştirip, başarılarına engel olacak bir takım olayların yaşanacağına ve kişinin bu nedenle maddi krize girip, darlığa düşeceğine işaret eder.

RÜYADA ÜZÜM ŞERBETİ GÖRMEK

Rüyada üzüm şerbeti görmek, rüya sahibi erkekse her gittiği ortamda yakışıklılığı ile rüya sahibi kadınsa da güzelliği ve endamı ile sivrilecek ve herkesin dikkatini çekmeyi başaracak demektir.

YORUMLAR 1
  • Gaye 4 yıl önce Şikayet Et
    Huzur dolu bir hayat
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri