Sinem Ökten kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Magazin basınında ortaya çıkan gelişmelerden sonra Sinem Ökten, pek kişinin merak ettiği ve sorguladığı isimler arasında ilk sıralarda yerini aldı. Peki, şimdilerde gündemde en çok konuşulan isim olan Sinem Ökten kimdir? Spor spikerliği mesleğini icra eden Sinem Ökten aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Sinem Ökten'in detaylı biyografisi...

Sinem Ökten kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Sinem Ökten kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 07.02.2018 14:24 GÜNCELLEME 07.02.2018 14:24

Güzel ve başarılı spor spikeri Sinem Ökten, hakkında çıkan haberler sonrasında gündeme yerleşerek, magazin basınında yakından takip edilen bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Gündemi yakından takip eden okuyucular tarafından, Sinem Ökten ile ilgili damga vuran gelişmelerin hemen sonrasında kim olduğu ve hayatı araştırma konusu konusu haline geldi. Peki, Tivibu Spor ekranlarında spor spikeri olarak izleyicisinin karşısına çıkan Sinem Ökten kimdir? Daha öncesinde NTV Spor kanalında da spor spikerliği görevini üstlenen Sinem Ökten aslen nereli ve kaç yaşındadır? Öte yandan Sinem Ökten ile birlikte magazin basınında yer alan isim Kerem Tunçeri'nin de kim olduğu ve hayatına ilişkin bilgiler de merak ediliyor. Gelin, Sinem Ökten ve Kerem Tunçeri'yi hep birlikte yakından inceleyelim. İşte, Sinem Ökten ve Kerem Tunçeri'nin detaylı biyografilerine haber7.com'dan erişebilirsiniz.

SİNEM ÖKTEN KİMDİR?

 

 

Güzel ve başarılı spiker Sinem Ökten, İzmir'de dünyaya geldi.

Sinem Ökten, baba tarafından aslen Samsunludur.

Önceki yıllarda NTV Spor kanalında spor spikeri olarak görev üstlenmiştir.

sinem

Şimdiki dönemde Tivibu Spor ekranlarında spor spikerliği görevini yerine getirmektedir.

Sinem Ökten Milli Basketbolcu Kerem Tunçeri ile olan ilişkisiyle magazin basını gündeminde yerini almaktadır. 

sinem

KEREM TUNÇERİ KİMDİR?

Kerem Tunçeri, 14 Nisan 1979 tarihinde, İstanbul'da dünyaya geldi. 

Kerem Tunçeri, 1.91m boy ve 86 kg ağırlığa sahiptir.

Kerem Tunçeri, Türkiye Milli Basketbol Takımı‘ı ve Efes Pilsen formaları altında oyun kurucu pozisyonunda görev üstlenmektedir.

Kerem Tunçeri'nin abisi Kemal Tunçeri'de tıpkı kendisi gibi profesyonel bir basketbolcudur. Zaten Kerem Tunçer'in basketbolla tanışması ve bu alanda ilerlemesi abisi sayesinde olmuştur.

Kerem Tunçeri, uzun yıllar boyunca Galatasaray'ın alt yapısında yetişen bir isim olarak karşımıza çıkmaktadır.

kerem

Galatasaray‘da görev aldığı sırada, 1999 Avrulpa Basketbol Şampiyonası‘nda, Orhun Ene‘nin yedeği olarak başladığı turnuvayı, Ene’nin sakatlanması üzerine asıl kadroda tamamladı. Turnuvada en fazla asisti bulunan 3. sporcu olurken, kariyerinde de bir dönüm noktası elde etmişti.

1999 yılında, Efes Pilsen‘e transfer oldu ve bu takımda kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşadı.

kerem

Türkiye ligindeki başarılı performansını uluslararası arenada gösteremeyince 2001 Avrulpa Basketbol Şampiyonası ve 2002 Dünya Şampiyonası maçlarında eleştiri oklarının hedefi oldu.

2006 Dünya Basketbol Şampiyonası‘nda sakatlığı nedeniyle görev alamayan, 2007 Avrulpa Şampiyonası‘nda da teknik direktörün kadrosuna alınmayan Tunçeri, 2009 Avrulpa Şampiyonası‘nın ilk beşinde kendisine yer bulmayı başarmıştır.

kerem

2004 sezonunda Efes Pilsen‘den ayrılarak [Ülkerspor‘a geçti, fakat buradaki kariyeri uzun sürmedi. 2005-2006 sezonu başlangıcında Beşiktaş‘a transfer oldu. Beşiktaş’ta kariyerinin en iyi sezonlarından birisini geçiren Tunçeri, bu sezonda Türkiye Ligi Asist Kralı oldu ve MVP ödülünü aldı.

2006-2007 sezonunda transfer olduğu Real Madrid ile beraber İspanya kupasını da kariyerine ekleyen Tunçeri, bu takımdaki ikinci sezonunda istenilen performansı ortaya koyamadı ve 2008 yılında, sezonun bitmesinin ardından takımından ayrılarak Rus ligine, Triumph Lyubertsy takımıyla beraber ayak bastı.

Kerem Tunçeri, sürpriz bir şekilde 2009 sezonunun yarısında takımından ayrıldı ve eski takımı Efes Pilsen ile anlaştı.

kerem

KEREM TUNÇERİ KARİYERİ

1996-1999; Galatasaray

1999-2004 Efes Pilsen

2004-2005 Ülker

2005-2006 Beşiktaş Cola Turka

2006-2008 Real Madrid

2008-2009Triumph Lyubertsy

2009 Efes Pilsen

kerem

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!