Ajda Pekkan: Cumhurbaşkanımız daima mazlumun ve mağdurun yanındadır!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Afrin'de Türk askerlerimiz tarafından gerçekleştirilen harekata ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik destekleyici/övgü dolu sözler içeren önemli açıklamalar gerçekleştirdi. İşte, Türkiye'nin siyasi gündemi konusunda değerlendirmelerde bulunan Ajda Pekkan'ın merak edilen ve sorgulanan o açıklamaları...

Ajda Pekkan: Cumhurbaşkanımız daima mazlumun ve mağdurun yanındadır!
Ajda Pekkan: Cumhurbaşkanımız daima mazlumun ve mağdurun yanındadır!
GİRİŞ 13.02.2018 13:44 GÜNCELLEME 13.02.2018 13:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süperstar Ajda Pekkan, Türkiye siyasi gündemine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Ajda Pekkan, Afrin'de Türk askerimizin tüm başarısıyla mücadelesini sürdürdüğü Zeytin Dalı Operasyonu'nu destekleyici ifadeler kullandı. Öte yandan Ajda Pekkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgü dolu sözlerde bulunarak, onun son derece samimi ve mütevazi bir kişi olduğunu belirtti. Bununla birlikte Ajda Pekkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daima mağdurun ve mazlumun yanında olduğunun altını özellikle çizdi. Ajda Pekkan, Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili: "Terör örgütleri sınır hattımızda devlet kurmaya çalışıyor, dünyada hiçbir ülke böyle bir şeye müsaade etmez" şeklinde ifadelere yer vererek, esirlerin bile iltica etmek istediği bir ülkede olduğumuzu ifade etti. Ajda Pekkan ülkemizin karşısına çıkan tüm engellere rağmen her zaman ileri gittiği sözlerini kaydederek, ülkemizin ve milletimizi azmi/iradesiyle kendini her alanda daha da ileri taşıyacağını vurguladı.

NASIL BİR LİDER OLDUĞUNDAN DAHA ÖNEMLİSİ BENCE NASIL BİR İNSAN OLDUĞU…

 

 

Ajda Pekkan kendisine yöneltilen, "Siz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlerine katılan bir isimsiniz. Sizce Cumhurbaşkanı Erdoğan nasıl bir lider?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: " Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nasıl bir lider olduğundan daha önemlisi bence nasıl bir insan olduğu. Çünkü ben politik değerlendirme yapacak biri değilim. Bulunduğum konumun da, benden beklenenin de bu olduğunu düşünmüyorum. Ben insanım ve herkesten benimle insani ilişkiler kurmasını beklerim. Erdoğan'a ya da başka bir siyasi lidere baktığım zaman ilk önce onların insani hasletlerini görmeye çalışıyorum.

CUMHURBAŞKANI ERRDOĞAN SON DERECE MÜTEVAZİ VE SAMİMİ BİR İNSAN

Ajda Pekkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili olarak; ‘’Bir insan olarak kendisine baktığım zaman son derece mütevazı ve samimi bir insan görüyorum. Dünyadaki haksızlıklara karşı da en yüksek sesi Cumhurbaşkanımız çıkarıyor. Her zaman mağdurun ve mazlumun yanında olan bir lider’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

ajda

ESİRLERİN BİLE İLTİCA ETMEK İSTEDİĞİ BİR ÜLKEDEYİZ

Ordumuzun, sınırımızdaki terör örgütlerini temizlemek amacıyla yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na sosyal medya hesabından destek mesajı yayınladınız. Bir sanatçı olarak, siz içinden geçtiğimiz süreci nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusuna da cevap veren Pekkan,

 "Beni en çok etkileyen sahnelerden biri, PYD'li teröristlerden birinin, Suriye'de askerler tarafından ele geçirildiği andı. İlk söylediği şey "Beni Türk askerlerine verin" oldu. Türk askerinin esiri olmak istiyordu. Benim askerim budur işte. Terör örgütleri, sınır hattımızda devlet kurmaya çalışıyor; dünyada hiçbir ülke böyle bir şeye müsaade etmez. Türkiye de kendi sınırlarını korumak zorunda. Bu bir savaş değil; vatan toprağımızı koruyoruz. Türkiye, orada savaşın çıkmaması için elinden gelen çabayı gösterdi. Fakat maalesef tüm çabalar sonuçsuz kaldı ve neticede Türkiye oraya girdi. Türkiye oraya hiçbir zaman emperyal niyetlerle girmiyor; bunu hepimiz biliyoruz. Biz oradan kovulan, kendi ülkesinde yaşayamaz hale getirilen insanların tekrar evlerine dönmesi için uğraşıyoruz. Esirlerin bile iltica etmek istediği bir ülkeyiz. Ülkesiz kalanlara, evsiz kalanlara ev sahibi oluyoruz. Bu dönemde Türkiye olarak en fazla ihtiyacımız olan şey ise milli birlik ve beraberliktir. Bu beraberliği bozmak isteyenlere karşı tek vücut olmalıyız. Biz kendi içimizde birlik olursak, Türkiye her türlü zorluğun üstesinden gelir."

ajda

BİZ ÜLKE VE MİLLET OLARAK BÜYÜK BİR AZİM VE İRADEYE SAHİBİZ!

Ülkemizin, kurulduğu günden itibaren, bütün engellemelere rağmen hep ileri gittiğini düşünüyorum. Biz ülke ve millet olarak büyük bir azim ve iradeye sahibiz. Bu manada hep optimistim. Bütün evsizlere, bütün gariplere yuva olmuş, yurt olmuş, adaletin, merhametin, muhabbetin olduğu bir ülkeden bahsediyoruz.

BÖYLE BİR ÜLKEYİ ALLAH YALNIZ BIRAKMIYOR, HER ZAMAN DAHA İYİ YERLERE GELECEK!

Böyle bir ülkeyi Allah yalnız bırakmıyor. Her zaman çok daha iyi yerlere gidecek. Milletime, milletimin azmine ve iradesine inanıyorum. İster siyasi, ister iktisadi alanda olsun; hep kendisini ileriye götüren bir milletten bahsediyorum. Siz bu ülkenin geri gittiğini, atalete, zaafa düştüğünü, kararsız kaldığını gördünüz mü hiç? Ben görmedim.

YORUMLAR 8
  • super 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
  • Çiftlikli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde mazlum ve mağduruz.bizimde sesimizi duysa
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Milli mücadele verirken mili olanlarla olmayanları görüyoruz.
    Cevapla
  • almanyadan 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun...
    Cevapla
  • T.tip 6 yıl önce Şikayet Et
    Bravo Ajda hanım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı