Deniz Seki gizlice hastaneye kaldırıldı! Peki ne ameliyat oldu?

Deniz Seki, hayatının en zorlu dönemlerini geçirdi. Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı ardından cezaevine gönderildi. Kendi deyimiyle 1092 gün cezaevinde kalan Deniz Seki, özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz kendisini sahnelere attı. Ancak şimdi Deniz Seki başka haberlerle gündemde. Önce ameliyat haberiyle herkesin yüreğini ağzına getiren Deniz Seki bakın ne ameliyatı oldu...

Deniz Seki gizlice hastaneye kaldırıldı! Peki ne ameliyat oldu?
Deniz Seki gizlice hastaneye kaldırıldı! Peki ne ameliyat oldu?
GİRİŞ 23.02.2018 09:42 GÜNCELLEME 23.02.2018 09:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mide küçültme operasyonu geçirmesi için 90 kiloya ulaşması gereken ünlü şarkıcı Deniz Seki, amacına ulaşınca bıçak altına yattı.

Deniz Seki geçirdiği zor günlerin ardından Haziran 2017'de cezaevinden çıkmıştı. Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 1092 gün yaşayan Seki, bir hayli kilo almıştı.  

Fit bir görünüme kavuşmak için mide küçültme operasyonu geçirmeye karar veren ünlü şarkıcı doktorundan red yanıtı almıştı. Doktoru Seki'ye mide küçültme operasyonu için kilosunun uygun olmadığını biraz daha kilo alması gerektiğini söylemişti. 

Kısa sürede 90 kiloya ulaşan Seki, bıçak altına yattı. Ünlü şarkıcının durumun iyi olduğu öğrenildi. 

Deniz Seki Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

1 Temmuz 1970 doğumlu ünlü sanatçı Deniz Seki pop müzik şarkıcısı, söz yazarı ve bestecidir. Bunların yanı sıra 2 sinema ve 1 dizidede rol alan Deniz Seki İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Deniz Seki aslen baba tarafından Antalya‘lıdır. Seki 2012 yılı’nda gösterime girmiş olan Eşruhumun Eşzamanı adlı filmde oynamıştır.

YORUMLAR 1
  • cahit57 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaliflamak için mi kilo aldı şimdi. ..vay be bi yaşıma daha girdim....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk