Bülent Ersoy'un kınası böyle yakıldı

Popstar yarışmasında tanıştığı Armağan Uzun’la 10 gün önce dünyaevine giren ünlü assolist Bülent Ersoy’un kına gecesi ve düğün fotoğrafları yayınlandı.

Bülent Ersoy'un kınası böyle yakıldı
Bülent Ersoy'un kınası böyle yakıldı
GİRİŞ 18.07.2007 10:39 GÜNCELLEME 18.07.2007 10:39
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Popstar yarışmasında tanıştığı Armağan Uzun’la 07-07-2007’de dünyaevine giren Bülent Ersoy bu özel tarihte, peri masalı gibi bir düğünle nikah masasına oturdu.


Bu mutlu gününde tüm vecibeleri yerine getirmek isteyen Diva’nın nikah öncesinde aile arasında kına gecesi de düzenlediği ortaya çıktı. Kına gecesini Çeşme limanından kiraladıkları ‘Çeşme Prensesi’ adlı teknede kayınvalidesi Gülsüm Hanım organize etti. İkinci evliliğini gerçekleştiren Diva, kına gecesi için pembe renkli bir kıyafet seçerken hemen ardından gerçekleşen nikahta Canan Yaka imzalı gelinlik giydi.

KINAYI KAYINVALİDESİ YAKTI


Geleneklere uygun şekilde kına gecesinde kırmızı başörtüsü ve kırmızı eldiven takan Bülent Ersoy’un ellerine kınayı kayınvalidesi Gülsüm Hanım sürdü. Nikah sonrası eşini alnından öperek kutlayan Armağan Uzun ve Bülent Ersoy, düğün pastasını da birbirlerine yedirdiler.






(Vatan)

YORUMLAR 23
  • ayşenur kaplan 16 yıl önce Şikayet Et
    insaf eyle haber7. Bu nasıl haber ALLAH aşkına.hatta sizce bu habermi?Magazincilik peşinde koşan çok site var.Burada olmamızın sebebi ise haber değeri taşıyan olayları okumak.Ama rica ederim çizginizi bozmayın,habercilik anlayışınıza halel getirmeyin.hayır reytinginizde iyi neden böyle saçmalıklara yer veren düşük sitelere özeniyorsunuz anlamıyorum.rica ederim bu son olsun...
    Cevapla
  • Yılmaz Çelik 16 yıl önce Şikayet Et
    İns ve cin şeytanlardan Rabb\'e sığnırım. Yecüc Mecüc böyle olsalar gerek, Kıyamet alametleri, ya Rabbi Şeytan\'ın suretini insanlarda gösterme ve\'sselam.
    Cevapla
  • ERTAN ERTAN 16 yıl önce Şikayet Et
    İĞRENÇÇÇ. ya bunu haber yapanları kınıyorum. ya türkiye o kar önemli konular ki .... iğrençç bir haber
    Cevapla
  • baki güler 16 yıl önce Şikayet Et
    kınama. bulent ersoy haberinizi kınıyorum ve her haber üzerine çıkan fatıh altaylı reklamınızı tasvip etmiyorum çok rahatsız edici
    Cevapla
  • mehmet akif 16 yıl önce Şikayet Et
    Destekliyorum. betül akan tarafından 18 Temmuz 2007 12:49 tarihinde sayın haber7 editörleri.... Tarafınızdan yapılmış olan yorumu sonuna kadar destekliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!