Arda Turan: ''Savaş varken düğün olmaz!'' Arda Turan kimdir?

Uzun bir süredir birlikteliğini sürdürdüğü kız arkadaşı Aslıhan Doğan'a evlilik teklifi gerçekleştiren Arda Turan'a magazin basını ''Nikah tarihi belli oldu mu?'' sorusunu yöneltti. Yakın bir zamanda düğün töreni düzenleyerek Aslıhan Doğan'la hayatını birleştirmesi beklenen Arda Turan, büyük duyarlılık örneği sergileyerek, ''Savaş varken düğün olmaz.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Arda Turan: ''Savaş varken düğün olmaz!'' Arda Turan kimdir?
Arda Turan: ''Savaş varken düğün olmaz!'' Arda Turan kimdir?
GİRİŞ 08.03.2018 14:52 GÜNCELLEME 08.03.2018 14:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başakşehirspor'a transfer olan ünlü futbolcu Arda Turan, Zorlu Center'da magazin basını tarafından görüntülendi. 3 yıllık kız arkadaşı Aslıhan Doğan ile geçtiğimiz aylarda sade bir tören eşliğinde nişan yüzüklerini takan Arda Turan'a magazin basını, ''Nikah tarihi belli oldu mu?'' şeklinde soru yöneltti. Arda Turan ise bu sorunun hemen ardından, Afrin Operasyonu'nda şehit verdiğimiz askerlerimiz için son derece üzüldüğünü ifade ederek, Savaş varken düğün olmayacağını ve her şeyin zamanı gelince gerçekleşeceğini vurguladı. Arda Turan'ın büyük duyarlılık örneği göstererek yaptığı açıklamaları sosyal medyanın gündemine yerleşerek pek çok kişi tarafından takdir edildi. 

''BU DURUMDA EĞLENCE OLMAZ!''

 

 

Arda Turan, Afrin harekatında şehit düşen askerlerimize çok üzüldüğünü belirterek, “Ülkemiz ve askerlerimiz şu an bir mücadele veriyor, can veriyor. Bu durumda eğlence yapamayız. Savaş varken düğün olmaz. Zamanı gelince her şey olur” şeklinde ifadelere yer verdi.

arda

ARDA TURAN KİMDİR?

30 Ocak 1987 yılında İstanbul-Bayrampaşa'da doğdu. Futbol kariyerine Altıntepsi Makelsporda adım attı.. Babası Adnan Turan, başarılı futbolcunun yetiştiği kulüp olan Altıntepsi Makelspor‘da başkanlık görevini üstlenmektedir.

arda

2000 yılında Galatasaray altyapısında yer alan Arda Turan, Kova burcudur. 2004-2005 sezonunda ise Galatasaray ana kadrosuna yerleşen futbolcu, tecrübesizlikten ötürü Manisaspor’a kiralanmıştır. Manisaspor’da emin adımlarla büyük yükseliş elde eden Arda Turan bir sonraki sezonda Galatasaray’a geri dönmüştür.

arda

2011 Ağustos ayında Atletico Madrid'le 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Galatasaray bu transferden 12 Milyon Euro bonservis bedeli almıştır. Sözleşmede, "Atletico Madrid, UEFA Avrupa Ligi'ne kalırsa 500 bin, Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa 1 milyon euro ekstra ödeme yapacaktır" şeklinde madde bulunmaktadır.

arda8

Arda Turan, 7 Temmuz 2015 tarihinde 34 milyon Euro (7 milyon başarı bonusları dahil) bonservis bedeli karşılığında İspanyol takımı Barcelona'ya 5 yıllığına transfer oldu. Rüştü Reçber'den sonra Barcelona forması giyecek ikinci Türk futbolcu oldu.

arda

ARDA TURAN OYNADIĞI FUTBOL KULÜPLERİ

Altıntepsi Makelspor

Galatasaray

Manisaspor

Atletico Madrid

Barcelona

arda

YORUMLAR 1
  • Tarik reisbey 6 yıl önce Şikayet Et
    samimiyetten cok uzaksin!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor