Billur Yazgan'dan flaş babalık açıklaması! Billur Yazgan kimdir?

Bizimkiler'in Cafer'i ünlü oyuncu Ercan Yazgan geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanedeki yaşam savaşını kaybetti. 72 yaşında hayata veda eden Ercan Yazgan'ın ailesi, çocukları ise merak konusu oldu. Oyuncu olan Billur Yazgan'ın da kızı olduğu iddia edildi. Peki, Billur Yazgan kimdir? Ercan Yazgan'ın kızı mı?

Billur Yazgan'dan flaş babalık açıklaması! Billur Yazgan kimdir?
Billur Yazgan'dan flaş babalık açıklaması! Billur Yazgan kimdir?
GİRİŞ 10.03.2018 16:52 GÜNCELLEME 10.03.2018 16:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başarılı yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Buket Dereoğlu, babası gibi uzun yıllardır oyunculuk yapmaya devam ediyor. Ercan Yazgan'ın diğer ünlü kızının ise, Acemi Cadı dizisinde canlandırdığı Tuğçe rolü ile tanınan Billur Yazgan olduğu iddia edildi. Baba kızın arasında problem yaşadığı söyleniyordu. Babasını reddettiği iddia edilen Billur Yazgan'ın yaşamı merak konusu oldu. Peki, Billur Yazgan gerçekten Ercan Yazgan'ın kızı mı? Usta oyuncunun vefatının ardından gündeme oturan oyuncu Billur Yazgan kimdir? İşte, Billur Yazgan'dan gelen flaş babalık açıklaması...

 

BİLLUR YAZGAN KİMDİR?

Billur Yazgan, 1 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi'nde Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitim almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olmuştur. Billur Yazgan'ın tanınan bir oyuncu olması 2006 yılında yayınlanan 'Acemi Cadı' adlı dizi ile olmuştur. 

Dizide Merve Boluğur, Şenay Gürler ve Nergis Kumbasar gibi isimlerle beraber rol almıştır. Daha sonra Star TV’de yayınlanan ‘Papatyam’ dizisinde aktivist ve deli dolu Özge karakterini canlandırmıştır. Papatyam dizisinde Metin Akpınar ve Nilgün Kasapbaşoğlu gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştır. 

Sonraki yıllarda evlenen ve  bir çocuk sahibi olan Billur Yazgan, oyunculuğu bırakmış ve Papatyam dizisinden sonra herhangi bir projede yer almamıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

2009 - Papatyam - Özge

2008 - Memur Muzaffer - Aysun Mutlu

2007 - Aşk Eski Bir Yalan - Zeyno

2006 - Acemi Cadı - Tuğçe

2005 - Şöhret

2004 - Yabancı Damat

BİLLUR YAZGAN BABASINI REDDETTİ Mİ?

Ercan Yazgan'ın vefatından evvel kızı Billur Yazgan ile aralarının bozuk olduğu iddia edildi. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Billur Yazgan'ın babasıyla ilgili en ufak bir detaya yer vermemesi de dikkat çekti. Ancak küslük iddialarına ne hayattayken usta oyuncu Ercan Yazgan'dan ne öz kızı olduğu iddia edilen Billur Yazgan'dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

"ERCAN YAZGAN BABAM DEĞİLDİR"

Billur Yazgan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Basında benim Ercan Yazgan'ın kızı olduğuma dair hatalı bir bilgi dolaşıyor, Ercan Yazgan babam değildir" ifadelerini kullandı. İşte, ünlü oyuncu Billur Yazgan'ın açıklamasının tamamı;

"Bugün çok değerli ve hepimizin çok sevdiği bir sanatçı olan Ercan Yazgan'ı kaybettik... Herkes gibi bende çok severdim ve çok üzüldüm... Hepimizin başı sağolsun yalnız basında benim Ercan Yazgan'ın kızı olduğuma dair hatalı bir bilgi dolaşıyor. Ama bu durum sadece zamanında verdiğim bir röportajda soyadı benzerliğinden faydalanarak tamamen yalan haber yapan kendini bilmez bir gazeteciden kaynaklanmaktadır... Ercan Yazgan babam değildir! Allah rahmet eylesin gerçek çocuklarına, ailesine ve sevenlerine sabır versin..."

YORUMLAR 2
  • serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Billur Yazgan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Babasının Ercan Yazgan olmadığını yazdı.
    Cevapla
  • özcan 6 yıl önce Şikayet Et
    biliyoz :d
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu