Çukur'da Hale karakterindeki Elif Doğan ayrıldı! Elif Doğan kimdir?

Show TV ekranlarının yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük ses getiren projesi Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünde sürpriz ayrılık gerçekleşti. Çukur dizisine, Aliço'nun (Rıza Kocaoğlu) aşık olduğu ve dizide Hande karakterine hayat veren Elif Doğan veda etti. Peki, Çukur'da genç bir gazeteci rolünü canlandıran Elif Doğan kimdir?

Çukur'da Hale karakterindeki Elif Doğan ayrıldı! Elif Doğan kimdir?
Çukur'da Hale karakterindeki Elif Doğan ayrıldı! Elif Doğan kimdir?
GİRİŞ 13.03.2018 15:03 GÜNCELLEME 13.03.2018 15:03

Show TV ekranlarının güçlü ve sarsılmaz yapıtlarından Çukur dizisinin ekranlardaki yerini alan 20. son bölümünde izleyici kitlesi tarafından beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti. Profesyonel oyuncu kadrosu ve çarpıcı senaryosuyla her pazartesi akşamı ekranlara taşınan Çukur dizisinde Elif Doğan'ın hayat verdiği Hale karakteri diziye sürpriz şekilde veda etti. Son bölümü inceleyecek olursak, genç bir gazeteci rolünü canlandıran ve Aliço (Rıza Kocaoğlu) karakterinin aşık olduğu Hale karakteriyle karşımıza çıkan Elif Doğan, dizide Beyefendi kod adını kullanan Baykal'ın adamları tarafından silahlı saldırıya uğraması sonrasında hayatını kaybetti. Bu nedenle Hale karalerindeki Elif Doğan, Çukur dizisinin yayınlanan son bölümüne vedasını gerçekleştirmiş oldu. Öte yandan Aliço'nun (Rıza Kocaoğlu) dizide sevdiği kadın Hale'nin vurulmasının ardından acı bir şekilde döktüğü gözyaşları izleyicisini derinden etkiledi. Peki, Çukur'da genç bir gazeteci rolünü canlandıran Elif Doğan kimdir?

elif doğan

 

 

ELİF DOĞAN KİMDİR?

Elif Doğan, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvari Müzikal Bölümü’nde tamamlayarak mezun olmuştur.

elif

Bununla birlikte İstanbul Üniversite’sinde İngilizce Öğretmenliği bölümünü de bitirmiştir.

Profesyonel olarak dansla ilgilenen Elif Doğan, oyunculuk kariyerine Aşk Laftan Anlamaz adındaki dizi ile adım atmıştır.

elif

Daha sonra, Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep rolünü canlandırmıştır.

En son Show TV ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi usta oyuncu kadrosunun bulunduğu Çukur dizisinde Hale karakterini canlandırmıştır.

elif

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…