Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in Can Feda filminden ilk fragman geldi!

Baş rollerini Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in üstlendiği, vatanına ve milletine yürekten bağlı iki askerin hikayesini konu edinen Can Feda adlı filmden ilk fragman yayınlandı. Öte yandan Özel Kuvvetler Timi üzerinden güçlü bir şekilde izleyicisine aktarılacak Can Feda filminin beyaz perdeye taşınacağı tarih bilgisi de belli oldu. İşte, sabırsızlıkla geri sayıma başlanan Can Feda filminin ilk fragmanı...

Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in Can Feda filminden ilk fragman geldi!
Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in Can Feda filminden ilk fragman geldi!
GİRİŞ 14.03.2018 15:44 GÜNCELLEME 14.03.2018 16:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosunu Zafer Külünk'ün kaleme aldığı, baş rollerini ise çok geniş bir hayran kitlesine sahip Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in üstlendiği Can Feda isimli sinema filmiyle ilgili izleyicisine müjdeli gelişmeler paylaşıldı. Aksiyon ve savaş türündeki sinema filminin konusunu; vatanına ve milletine yürekten bağlı iki askerin, teröristlere karşı canını dişine takarak sürdürdükleri mücadelesini üstün bir şekilde ortaya koymasını oluşturuyor. Öte yandan TAFF ve BRK’S işbirliğiyle hayata geçirilen Can Feda filmi için heyecanlı bekleyiş içerisinde olan izleyicileri yakından ilgilendirecek ilk fragman yayınlandı. Bununla birlikte operasyon sürecinde olan Özel Kuvvetler Timi’nin hikayesinin aktarılacağı Can Feda filminin sinema severlerle de buluşacağı tarih de netlik kazandı.  İşte, yakın bir tarihte vizyonlardaki yerini alacak Can Feda sinema filmi ile ilgili en son gelişmeler haber7.com’dan erişebilirsiniz.

CAN FEDA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Operasyon sürecinde olan bir Özel Kuvvetler timi üzerinden şekillenen hikayede; dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.

CAN FEDA FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Merakla beklenen savaş dramı "Can Feda" 6 Nisan'da sinemalarda olacak!

İŞTE, CAN FEDA FİLMİ TANITIM FRAGMANI…

YORUMLAR 1
  • mesutt 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel filme benziyo fragmanı gibi iyiyse bu film tutar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi